P17

HPS P17 - huippufutista, oppimista ja iloista meininkiä kaiken tasoisille

Helsingin Palloseuran (HPS) P17 joukkue on perustettu huhtikuussa 2023 ja on tarkoitettu vuonna 2017 syntyneille jalkapallosta innostuneille pojille. Upeasti kasvavassa joukkueessa on mukana tällä hetkellä noin 40 pelaajaa, sekä vasta-alkajia että jo pidempään pelanneita. Tarjoamme jokaisen taidoille ja tavoitteille sopivaa haastetta iloisessa ilmapiirissä ja loistavissa olosuhteissa Pakilan ja Paloheinän lähialueella. Meillä voit treenata ja pelata aivan ikäluokan kärjen tasolla laadukkaan valmennuksen ja innostuneen porukan tukemana, tai sitten voit harrastaa futista leppoisasti pelistä nauttien ja liikkumisen ja joukkueurheilun perustaitoja opetellen.

Kaiken tasoiset pelaajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!


Kesäkaudella harjoittelemme seuraavasti:

Tiistaisin klo 17:00-18.00 - Juniorikenttä, Pilkekuja 10 (HPS-hallin kenttä)

Sunnuntaisin klo 17:00-18:00 - JYA Housing Areena, Pakilantie 86


VALMENNUS - ammattimaista ja innostavaa

Valmennuksen kulmakivet ovat hauskuus ja suunnitelmallisuus. Tekemisen ja treenien ilmapiirin tulee olla sellaista, että pelaajat tulevat innoissaan harjoituksiin. Harjoituksissa yritetään saada aikaan paljon onnistumisia. Tähän pyritään jakamalla pelaajat oman tasoisiin ryhmiin ja tekemällä pelaajien osaamistason mukaisia harjoitteita. Jokainen harjoitus sisältää yleistaitavuutta, pallonkäsittelyä ja pelikäsitystä kehittävän osion.


MUKAAN JOUKKUEESEEN

Jos haluat tietää lisää joukkueemme toiminnasta, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan (Marco Suvanto p. 044 587 3333, marco.suvanto@gmail.com)

Voit käydä treeneissä kahden viikon ajan sitoutumatta ja päättää sen jälkeen jatkosta. Pelaajan jatkaessa kahden viikon kokeilujakson jälkeen häneltä veloitetaan myös ensimmäisen kahden viikon osuus.

Pelaaja ilmoitetaan joukkueeseen ennen ensimmäisiin harjoituksiin tuloa eli jo ennen kokeilujakson alkua. Mukaan harjoituksiin voi tulla milloin vain, tulosta kannattaa kuitenkin ilmoittaa joukkueenjohtajalle, jotta tieto mahdollisista muutoksista tavoittaa teidät. Ilmoittautumisen voi tehdä lomakkeella >


KUSTANNUKSET

Joukkueen toimintamaksu sisältää harjoitus- ja pelitoiminnan, loistavat olosuhteet (tekonurmikentät ja talvella halli), mahdolliset oheisharjoitukset sekä ammattimaisen valmennuksen.

Joukkueen kuukausittainen toimintamaksu on 50 euroa / pelaaja. Toiminnassa on mahdollista olla mukana myös kerran viikossa kuukausimaksulla 35 euroa / pelaaja.

Lisäksi pelaajilta veloitetaan HPS:n jäsenmaksu 185 e/vuosi (sisältäen myös HPS-kortin, jolla saa paljon etuja paikallisista kaupoista ja palveluista), uusilta pelaajilta HPS:n olosuhdemaksu 100 € kahdessa erässä (kertamaksu kenttäinvestointien kattamiseksi) ja vapaaehtoiset varustehankintakustannukset.

Vakuutus on pakollinen. Jos vakuutusta ei ole, niin vaihtoehtona on seuran virallisen yhteistyökumppanin Fennian tarjoama vakuutus. Lisätiedot joukkueenjohtajan kautta näiden hankkimiseksi.

Yhteystiedot: 

Joukkueenjohtaja: Marco Suvanto p. 044 587 3333, marco.suvanto@gmail.com

Vastuuvalmentaja:  (tulossa)

Tervetuloa mukaan iloiseen ja aktiiviseen joukkoomme!