Jesters - Aikuisten jalkapallokoulun jatkoryhmä

HPS-FUTISKOULUSTA PERUSTETTU JOUKKUE

Supersuosittu HPS-futiskoulun alkeiskurssit saivat valtavan suosion ja tässä on jatkoryhmä sinulle, joka olet käynyt alkeiskurssin. Joukkue perustettiin toukokuussa 2022. Joukkue on sekajoukkue eli sekä miehet ja naiset ovat tervetulleita. Tällä hetkellä noin 2/3 pelaajista on naisia.

Myös ilman alkeiskurssia voit osallistua jos osaat jalkapallon perusasiat.

Pääpaino on treeneissä ja kaikissa treeneissä on palkattu valmennus. Treeneissä voi käydä joko kerran viikossa tai kahdesti. Joukkue voi itse halutessaan sopia harkkapelejä muiden joukkueiden kanssa. Mitään sarjapelejä ei ole. Joukkueen taso on alkeistaso ja tarkoituksena on hauskanpito ja hyvällä fiiliksellä. Ei haittaa, jos ei osaa. Tässä ryhmässä vasta harjoitellaan! Jos etsit joukkuetta, jossa jyrätään muut ja mennään verenmaku suussa, niin silloin tämä ei ole sinun joukkueesi.

Treenit: Keskiviikkoisin klo 21-22 (Hofs areena) ja sunnuntaisin kello 10-11 (HPS kupla). Jos käyt kerran viikossa, niin päivän pitää olla kiinteä. Lisäksi kerran viikossa tiistaisin 20-21 pelailutreenit, joissa ei ole valmennusta. 

Sunnuntaisin on myös maalivahtivalmentaja paikalla!

Ota mukaan oma pallo. Jalkaan lenkkarit tai nappikset. Säärisuojat on kiva lisä, jos löytyy. Pelipaidan ja muiden seuran vaatteiden hankinta on vapaaehtoista, mutta itseluottamus kasvaa heti, kun viilettää vihreä pelipaita päällä pallon perässä!

Kenttien osoitteet:

HOFS AREENA (Paloheinä TN)
os. Pakilantie 86a, 00670 Helsinki

HPS halli (kupla)

os. Pilkekuja 10, 00660 Helsinki

Hinta: 55 € kuussa 2x viikossa käyville ja 35 € kuussa 1x viikossa käyville. 

Tämän lisäksi seura laskuttaa aikuisharrastemaksun, joka on 85 €/vuosi.

Huom! Osanottajia ei ole vakuutettu seuran puolesta, joten hankithan halutessasi oman tapaturmavakuutuksen. Vakuutus on vapaaehtoinen.

Jos haluat mukaan niin laita postia: stina.pasanen@hps.fi

Valmentajina toimivat: 

Elina Vilkki ja Emilia Pessi (sunnuntaisin)

Lars ”Lasse” Van der Ploeg (keskiviikkoisin)

Pertti "Pepe" Rissanen maalivahtivalmentaja pääasiassa sunnuntaisin

Lisätiedot: Stina Pasanen, stina.pasanen@hps.fi

Jos haluat käydä vielä peruskurssin, niin se löytyy täältä: https://www.hps.fi/toiminta/aikuisten-futiskoulu/