T15 - laadukasta valmennusta ja pelaamisen iloa kaikentasoisille pelaajille

Tarjoamme jokaiselle pelaajalle omaan taitotasoon sopivan valmennus- ja peliryhmän ja mahdollisuuden kehittyä osaavassa ja innostavassa valmennuksessa oman ikäluokan joukkueessa.  HPS on Suomen kolmanneksi suurin seura tyttöpelaajien määrässä ja seurassa voi pelata aina Kansalliseen liigaan saakka. 

Joukkueessamme harjoittelee aktiivisesti noin 30 pelaajaa. Pelaamme kilpa-, haaste- ja harrastetasolla ja harjoittelemme 1-4 kertaa viikossa pelaajasta riippuen, joten jokaiselle löytyy sopiva tapa ja taso harrastaa futista.

Tervetuloa mukaan, oletpa vasta aloittamassa futista tai jo kokenut pallotaituri! Voit aloittaa harrastuksen meillä missä vaiheessa vuotta tahansa.

Miksi meidän joukkueemme: Ammattivalmentaja vastuuvalmentajana, monipuoliset harjoittelumahdollisuudet mm. taito-, kilpa- ja maalivahtivalmennusta, hyvät harjoitteluolosuhteet Pakilassa, omalle ikäluokalle suunniteltu harjoitusohjelma, kannustava ja innostava ilmapiiri sekä joustavuus treenaamisessa lapsen tilanteen ja muiden harrastusten mukaan. 

Harjoittelu

Treenaamme kaksi kertaa viikossa, kesäkaudella 2024 tiistaisin ja sunnuntaisin Pakilassa. Joukkue tarjoaa maalivahtivalmennusta ja lisäksi on mahdollista osallistua myös seuran järjestämään kilpa- tai taitovalmennukseen.

Pelaajat harjoittelevat 1-4 kertaa viikossa oman aikataulun ja tavoitteiden mukaan. Joukkueessamme on helppoa yhdistää futis myös muihin harrastuksiin, mutta yhtä lailla on mahdollista harjoitella tavoitteellisesti yhdessä ikäryhmänsä parhaista kilpajoukkueista.  

Harjoittelu tapahtuu alle 10 hengen pienryhmissä, joita muokataan säännöllisesti vastaamaan kunkin pelaajan taitotasoa ja kehittymistä.

Valmennus

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii palkattu valmentaja, toista vuotta joukkuetta valmentava Mila Möykky. Valmennus nojautuu seuran valmennuslinjaan, jotta varmistetaan taitojen tasapainoinen kehittäminen ja valmennuksen jatkuvuus. Vastuuvalmentaja vastaa valmennuksen suunnittelusta ja hän valmentaa säännöllisesti kaikkia pelaajia sekä peleissä että harjoituksissa.

Maalivahtivalmennuksesta vastaa HPS:n maalivahtivalmentaja, myös edustusjoukkueiden maalivahtien valmennuksesta vastaava Daniel Ivanov, kilpavalmennuksesta vastaavat Toni Anttila ja Mila Möykky.   

Vastuuvalmentajan apuna on 10 vanhempivalmentajaa, joista valtaosa on osallistunut seuran tarjoamaan valmennuskoulutukseen, kaikilla on futis- tai muuta urheilutaustaa ja osalla pitkä kokemus valmentamisesta.

Pelaaminen

Kesäkaudella pelaamme piirisarjaa sekä osallistumme säännöllisesti turnauksiin ja järjestämme myös oman Pakila Cup -turnauksen. Talvikaudella pelaamme talvisarjaa ja futsalia. Pelaamme kilpa-, haaste- ja harrastetasolla. 

Pelaamme myös mielellään harjoituspelejä.

Mukaan joukkueeseen

Joukkueeseemme voi liittyä missä tahansa vaiheessa vuotta. Jos haluat tulla tutustumaan toimintaan, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan (Jonna Nummela puh. 040 4847933, jonna.m.nummela (at) gmail.com). 

Voit käydä treeneissä kahden viikon ajan maksutta ja päättää sen jälkeen jatkosta. 

Varusteet

Oma pallo (koko 3)
Säärisuojat (vakuutus edellyttää säärisuojien käyttöä)
Juomapullo
Lämpötilan mukainen vaatetus
Jalkapallokengät (lenkkarit riittävät tutustumiskerroilla)
Peleissä joukkueen numeroitu peliasu

Kustannukset

Harjoitusmaksu 50 e/kk (2 krt viikossa treenaaville) ja 35 e/kk (kerran viikossa treenaaville). Maalivahtivalmennus sisältyy kuukausimaksuun.

Taito- ja kilpavalmennus veloitetaan erikseen. Taitovalmennus 25 e/kk, kilpavalmennus 35 e/kk. Valmentaja valitsee pelaajat kilpavalmennukseen.

​HPS:n jäsenmaksu 185 e/v
HPS:n olosuhdemaksu 100 e (kertamaksu uusille pelaajille)

HPS:n junioripelaajille vakuutus on pakollinen.. Vakuutusmaksu (jos ei ole omaa vakuutusta) 12 e/v

Yhteystiedot

Vastuuvalmentaja:  Mila Möykky mila.moykky (at) hps.fi

Joukkueenjohtaja: Jonna Nummela puh. 040 484 7933, jonna.m.nummela (at) gmail.com

Pelivastaava: Satu Tummavuori puh. 050 565 6240, satu.s.tummavuori (at) gmail.com

Löydät meidät myös Instagramista : HPS T15