P13

HPS P13 - huippufutista, oppimista ja iloista meininkiä kaiken tasoisille

Helsingin Palloseuran (HPS) P13 joukkue on perustettu elokuussa 2019 ja on tarkoitettu vuonna 2013 syntyneille jalkapallosta innostuneille pojille. Kasvavassa joukkueessa on mukana tällä hetkellä lähes 80 pelaajaa, niin vasta-alkajia kuin jo pidempään pelanneitakin.  Joukkueemme sisällä on viisi eri tasoilla pelaavaa peliryhmää. Näin pystymme tarjoamaan jokaisen taidoille ja tavoitteille sopivaa haastetta iloisessa ilmapiirissä ja loistavissa olosuhteissa Pakilan ja Paloheinän lähialueella. Meillä voit treenata ja pelata aivan ikäluokan kärjen tasolla laadukkaan valmennuksen ja innostuneen porukan tukemana, tai sitten voit harrastaa futista leppoisasti pelistä nauttien ja liikkumisen ja joukkueurheilun perustaitoja opetellen. 

Kaiken tasoiset pelaajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan! 


VALMENNUS - ammattimaista ja innostavaa

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Ilpo Verno ja hänen apunaan iso joukko osaavia ja aktiivisia  valmentajia. 

Valmennuksen kulmakivet ovat hauskuus ja suunnitelmallisuus. Tekemisen ja treenien ilmapiirin tulee olla sellaista, että pelaajat tulevat innoissaan harjoituksiin. Harjoituksissa yritetään saada aikaan paljon onnistumisia. Tähän pyritään jakamalla pelaajat oman tasoisiin ryhmiin ja tekemällä pelaajien osaamistason mukaisia harjoitteita. Jokainen harjoitus sisältää yleistaitavuutta, pallonkäsittelyä ja pelikäsitystä kehittävän osion.


TREENIVUOROT - loistavissa olosuhteissa lähialueella

Joukkue treenaa loistavissa olosuhteissa Pakilan mainioilla tekonurmikentillä ja talvella omassa kuplahallissa. Treenaamme tekonurmella kaksi kertaa viikossa keskiviikkoisin ja sunnuntaisin sekä salitreeneissä torstaisin. Osallistumme sarjapeleihin, turnauksiin, miniliigoihin ja treenipeleihin.

Lisäksi maalivahtivalmennusta kerran viikossa maalivahtivalmentajan Daniel Ivanovin johdolla. 

Mukaan treeneihin tarvitaan vain reipasta mieltä, oma pallo (koko 4), säärisuojat (vakuutus edellyttää niiden käytön), juomapullo, lämpötilan mukainen vaatetus ja liikuntaan soveltuvat kengät (nappikset eivät ole välttämättömät, mutta toki suositeltavat).


MUKAAN JOUKKUEESEEN

Otamme ympäri vuoden joukkueeseemme uusia pelaajia mukaan. Jos haluat tulla tutustumaan joukkueemme toimintaan, voit ottaa matalalla kynnyksellä yhteyttä joukkueenjohtajaan. Häneltä voitte kysellä toiminnasta lisää ja sopia aloituspäivän. Voit käydä treeneissä kahden viikon ajan maksutta ja päättää sen jälkeen jatkosta.


KUSTANNUKSET

Joukkueen toimintamaksu sisältää harjoitus- ja pelitoiminnan, loistavat olosuhteet (tekonurmikentät, talvikaudella kuplahalli ja Pirkkolan urheiluhalli), mahdolliset oheisharjoitukset sekä ammattimaisen valmennuksen.

Joukkueen kuukausimaksu on 55 euroa / kuussa. 

Lisäksi pelaajilta veloitetaan HPS:n jäsenmaksu 185 e/vuosi (sisältäen myös HPS-kortin, jolla saa paljon etuja paikallisista kaupoista ja palveluista), uusilta pelaajilta HPS:n olosuhdemaksu 2x 50 € (kertamaksu kenttäinvestointien kattamiseksi, laskutetaan kahdessa erässä) ja vapaaehtoiset varustehankintakustannukset.

Jalkapallossa vakuutus on pakollinen.


YHTEYSTIETOJA

Lisätietoja saat joukkueenjohtajalta!

Joukkueenjohtaja Mira Vuoriheimo mira.vuoriheimo (a) gmail.com puh. 050 301 3132

Vastuuvalmentaja Ilpo Verno Ilpoverno81 (a) gmail.com 

p.  050-521 5901

Pelivastaava Saara Siddiqui s.saara (a) yahoo.com puh. 045 631 7574

Rahastonhoitaja Mari Hokkanen Mari.k.hokkanen (a) gmail.com

Tervetuloa mukaan iloiseen ja aktiiviseen joukkoomme!