HPS P11

HPS P11 - huippufutista, oppimista ja iloista meininkiä kaiken tasoisille

Helsingin Palloseuran (HPS) P11 joukkue on perustettu keväällä 2017 ja on tarkoitettu vuonna 2011 syntyneille jalkapallosta innostuneille pojille. Joukkueessa on mukana tällä hetkellä reilu 60 pelaajaa, sekä  useita vuosia aktiivisesti pelanneita että vasta-alkajia. Tarjoamme jokaisen taidoille ja tavoitteille sopivaa haastetta positiivisessa ilmapiirissä ja loistavissa olosuhteissa Pakilan ja Paloheinän lähialueella. Meillä voit treenata ja pelata aivan ikäluokan kärjen tasolla laadukkaan valmennuksen ja innostuneen porukan tukemana, tai sitten voit harrastaa futista leppoisasti pelistä nauttien ja liikkumisen ja joukkueurheilun perustaitoja opetellen.

Kaiken tasoiset pelaajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan! 


VALMENNUS - ammattimaista ja innostavaa

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii HPS:n poikien kokenut valmennuspäällikkö Joni Knuutinen (UEFA A, VAT ), ja hänen apunaan iso joukko osaavia ja aktiivisia  valmentajia (Janne Vuorensyrjä, Aapo Lehtonen, Saku Koivula sekä apuvalmentajat). 

Valmennuksen kulmakivet ovat hauskuus ja suunnitelmallisuus. Tekemisen ja treenien ilmapiirin tulee olla sellaista, että pelaajat tulevat innoissaan harjoituksiin. Harjoituksissa yritetään saada aikaan paljon onnistumisia. Tähän pyritään jakamalla pelaajat oman tasoisiin ryhmiin ja tekemällä pelaajien osaamistason mukaisia harjoitteita. Jokainen harjoitus sisältää yleistaitavuutta, pallonkäsittelyä ja pelikäsitystä kehittävän osion.


TREENIVUOROT - loistavissa olosuhteissa lähialueella

Joukkue treenaa loistavissa olosuhteissa Pakilan mainioilla tekonurmikentillä, talvella omassa kuplahallissa. Treenaamme talvikaudella 2023-2024 neljässä eri tasoryhmässä. 

RCDE/HPS-yhteisjoukkueemme (6 pelaajaa HPS/12 pelaajaa RDCE) keskittyy tavoitteelliseen, kilpailulliseen ja määrätietoiseen kehittymiseen lajin parissa huippuvalmennuksen tukemana, hauskaa yhdessä tekemistä unohtamatta. Yhteisjoukkue on RCDE jalkapalloakatemia ry:n (RCDE jalkapalloakatemia ry ) P11-joukkueen kanssa kanssa pitäen kolme kertaa viikossa yhteiset treenit sekä osallistuen peleihin ja turnauksiin yhteisellä joukkueella (YJ). Valmentajina toimivat Joni Knuutisen lisäksi RCDE:stä Adriano Bujalance Sanchez ja Manu Kangaspunta. Ryhmä treenaa maanantaisin  16.30-18.15 PeakFin Areenalla (Urpiaistentie 11, Vantaa), tiistaisin 16.30-18.15 PeakFin Areenalla (Urpiaistentie 11, Vantaa) ja torstaisin 18.30-20.00 HPS-hallissa (Pakilantie 67) .  Lisäksi yj:llä on HPS:n kilpavalmennus perjantaisin HPS-hallissa (Pakilantie 67). Kilpavalmennuksen oheisharjoittelusta ja poikien jalkapallofysiikan kehittämisestä vastaa seuran fysiikkavalmentaja Xavi Cadenas Perez. Pelaamme Winterliigaa eliittisarjassa ja osallistumme turnauksiin Suomessa ja ulkomailla, miniliigoihin ja treenipeleihin ikäluokan kärkijoukkueiden kanssa. Yhteisjoukkueeseen voi hakea mukaan milloin tahansa.

Kilparyhmämme (14 pelaajaa) treenaa tavoitteellisesti ja pitkäjänteisesti lajitaitoja laadukkaan valmennustiimin kanssa (Joni Knuutinen, Janne Vuorensyrjä). Ryhmä treenaa maanantaisin 15.30-17.00 HPS-hallissa (Pakilantie 67),  tiistaisin 16.30-18.00 JYA Housing-Areenalla (Pakilantie 86A) ja torstaisin 16.30-18.00 JYA Housing-Areenalla (Pakilantie 86A).  Lisäksi kilparyhmä osallistuu seuran kilpavalmennukseen perjantaisin klo 16.15-18.00 HPS-hallissa. . Kilpavalmennuksen oheisharjoittelusta ja poikien jalkapallofysiikan kehittämisestä vastaa seuran fysiikkavalmentaja Xavi Cadenas Perez. Pelaamme Winterliigaa ja Talviliigaa kilpatasolla ja osallistumme turnauksiin ja treenipeleihin kauden aikana.

Haasteryhmämme (18 pelaajaa) treenaa tavoitteellisesti ja pitkäjänteisesti lajitaitoja laadukkaan valmennustiimin  (Janne Vuorensyrjä, Aapo Lehtonen, Saeed "Sami" Kashani ja Mika Myllykangas) kanssa. Ryhmä treenaa maanantaisin 16.30-18.00 HPS-hallissa (Pakilantie 67) tiistaisin 17.30-19.00  JYA Housing-Areenalla (Pakilantie 86A)  ja sunnuntaisin 18.30-20.00 HPS-hallissa (Pakilantie 67). Pelaamme Talviliigaa ja EA-talvisarjaa haastetasolla ja osallistumme turnauksiin ja treenipeleihin kauden aikana.

Harrasteryhmämme (noin 26 pelaajaa) tarjoaa pelaajille liikunnallisuutta, elämyksellistä futisharrastusta ja joukkuetoimintaa laadukkaan valmennustiimin (Janne Vuorensyrjä, Aapo Lehtonen ja Saeed "Sami" Kashani) ohjaamana. Ryhmä treenaa tiistaisin 17.30-19.00 JYA Housing-Areenalla (Pakilantie 86A) ja sunnuntaisin 18.30-20.00 HPS-hallissa (Pakilantie 67). Pelaamme Winterliigaa, Talviliigaa sekä EA-Talvisarjaa harrastetasolla sekä käymme turnauksissa ja pelaamme treenipelejä muiden harrasteryhmien joukkueiden kanssa. Ryhmä on avoin kaikille futiksesta kiinnostuneille, myös ensi kertaa joukkueurheiluun tutustuville.

Kiinnostuneille pelaajille tarjoamme myös erillistä laadukasta maalivahtivalmennusta maanantaisin HPS-hallissa (Pakilantie 67) ja keskiviikkoisin JYA Housing-Areenalla (Pakilantie 86a) seuran maalivahtivalmentajan Daniel Ivanovin johdolla. 

Talvikauden treeniaikataulut ovat voimassa huhtikuun 2024  asti, jonka jälkeen siirrymme taas tekonurmelle Juniorikentälle ja JYA Housing-Areenalle. Kesäkauden treeniaikataulut vahvistuvat keväällä  2024.

Mukaan treeneihin tarvitaan vain reipasta mieltä, oma pallo (koko 4), säärisuojat (vakuutus edellyttää niiden käytön), juomapullo, lämpötilan mukainen vaatetus ja nappikset.


MUKAAN JOUKKUEESEEN

Jos haluat tulla tutustumaan joukkueemme toimintaan, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan. Voit käydä treeneissä kahden viikon ajan maksutta ja päättää sen jälkeen jatkosta. Harrasteryhmän osalta seuraava mahdollisuus tulla tutustumaan joukkueeseen on vuoden 2024 alussa. 

Uudet pelaajat ilmoittautuvat mukaan LIITY JOUKKUEESEEN -linkin kautta. 


KUSTANNUKSET

Joukkueen toimintamaksut vaihtelevat ryhmän mukaan, johtuen ryhmien koosta, valmentajien määrästä ja pelitapahtumista. Joukkueen toimintamaksu sisältää harjoitus- ja pelitoiminnan, loistavat olosuhteet (tekonurmikentät ja talvella halli) sekä ammattimaisen valmennuksen.

Talvikaudella RCDE/HPS-yhteisjoukkueen maksu on 150 e/kk, kilparyhmän 130 e/kk, haasteryhmän 120 e/kk ja harrasteryhmän  70 e/kk. Kesäkauden maksut vahvistetaan keväällä. Lisäksi pelaajilta veloitetaan HPS:n jäsenmaksu 185 e/vuosi (sisältäen myös HPS-kortin, jolla saa paljon etuja paikallisista kaupoista ja palveluista), uusilta pelaajilta HPS:n olosuhdemaksu 100 € (kertamaksu kenttäinvestointien kattamiseksi, laskutetaan kahdessa erässä), vakuutusmaksu (seuralla sopimus Fennian kanssa) ja vapaaehtoiset varustehankintakustannukset. Lisäksi RCDE/HPS-yj ja kilparyhmä osallistuvat erikseen laskutettavaan seuran kilpavalmennukseen (210 e talvikausi) ja osa pelaajista yksilövalmennukseen. Lisäksi ulkomaan reissuturnaukset laskutetaan erikseen. Laskutus tapahtuu 1-2 kk jaksoissa, maksun eräpäivä on kunkin 1-2 kk jakson alkupuolella.


YHTEYSTIETOJA

Seuraa HPS P11 -joukkuetta Instagramissa: "hps_p11" (yj:llä on oma instagram-kanava). Joukkueen pelejä näytetään myös HPS P11-joukkueen VEO-kanavalla. 

Joukkueenjohtaja Markus Virtala, markusvirtala@gmail.com , 041 5356535

Vastuuvalmentaja Joni Knuutinen, joni.knuutinen@hps.fi 

Rahastonhoitaja Anna Nicol, anna.m.nicol@gmail.com 

Pelivastaavat Manu Kangaspunta/RCDE (YJ), Sini Asikainen (kilpa), Mika Myllykangas (haaste) ja Sampsa Melkas (harraste) p11@hps.fi 

Tiedottaja Merituuli Lukkari, merituuli.lukkari@reims.fi 


Tervetuloa mukaan iloiseen ja aktiiviseen joukkoomme!