HPS ja Käpylän Pallo koulutusyhteistyöhön

7.2.2020

Palloliiton talenttivalmennustukeen perustuva sopimus mahdollistaa HPS-valmentajien kouluttautumisen aina C-tasolle yhteistyöseuran kouluttamana. Yhteistyösopimus on voimassa 2020-2021.

Yhteistyön ensisijaisena tavoitteena on valmentajakoulutuksien järjestäminen sekä seurojen välisen vuoropuhelun ja valmentajayhteistyön kehittäminen.

Koulutuksiin sisältyvät:

  • starttivalmentajakoulutus
  • ikävaihekoulutukset
  • UEFA C-koulutus
  • mahdollisuus osallistua yhteistyöseuran sisäisiin teemakoulutuksiin

Starttivalmentajakurssin osalta HPS-valmentajat suorittavat teoriaosuuden Käpylän Pallon koulutuksissa ja valmennusnäytöt puolestaan suoritetaan omilla kentillä HPS-henkilöstön tutoroimina.

HPS:n valmennuspäällikkö Joni Knuutinen on tyytyväinen yhteistyösopimukseen:

”Palloliiton koulutuskäytäntöjen uudistuessa meille avautui hieno mahdollisuus tehdä Käpan kanssa yhteistyötä koulutusten hoitamiseksi. Vuoropuhelu seurojen kesken on ollut mutkatonta ja molemmilla on halu kehittää suomalaista jalkapalloa ja koulutustoimintaa”.

Yhteistyösopimukseen kuuluu myös seurojen valmennushenkilöstön väliset tapaamiset sekä valmennustoiminnan kehittämistä Käpan ja HPS:n valmennuslinjojen avulla.

”On erittäin antoisaa päästä käymään läpi Käpan valmennuslinjaa ja ison kentän osalta meillä on varmasti runsaasti asioita, joissa pääsemme tällä tavalla vauhdikkaasti eteenpäin”, toteaa Knuutinen.

Keväällä 2020 tullaan käynnistämään C-tason kurssi ja syksyllä puolestaan starttivalmentajakurssi. HPS järjestää sisäisesti keväällä yhden illan teemakoulutuksen nuorimpien ikäluokkien vapaaehtoisvalmentajille.

Koulutusten tarkemmista ajankohdista ja ilmoittautumiskäytänteistä tiedotetaan erikseen.

Mahdolliset tiedustelut:

Joni Knuutinen – HPS

joni.knuutinen@hps.fi

040-5958370