Helsingin Palloseura keskeyttää kaiken harrastus- ja pelitoimintansa maaliskuun loppuun asti

12.3.2020

Koronavirus on edennyt pandemiaksi, ja suojatakseen riskiryhmiä viruksen leviämiseltä, HPS keskeyttää kaiken harrastustoimintansa maaliskuun loppuun asti. Tämä tarkoittaa kaikkia harjoituksia, harjoituspelejä, turnauksia ja muuta joukkueiden yhteistä tekemistä.

Päätöksessään HPS noudattaa Suomen hallituksen ohjeistusta ei-välttämättömän toiminnan rajoittamisesta tartuntojen vähentämiseksi. Lisäksi Suomen Palloliiton liittohallitus päätti torstai-iltana keskeyttää Palloliiton kilpailutoiminnan maaliskuun loppuun asti. Poikkeuksena ovat miesten Suomen Cupin neljännesvälieräottelut ja miesten Futsal-Liigan pudotuspeliottelut, jotka pelataan ilman yleisöä tulevana viikonloppuna. Myös Palloliiton pelaajakehitystapahtumat, kuten Huuhkaja- ja Helmaripäivät, alueleirit, kehittymisen seurantatapahtumat ja alueturnaukset on toistaiseksi peruttu. Lisäksi ottaen huomioon Valtioneuvoston suositukset koronaviruksen leviämisen estämiseksi Palloliitto suosittelee seuroja keskeyttämään harjoitus- ja turnaustapahtumat maaliskuun loppuun asti. Päätökset muiden kansallisten pääsarjojen osalta tehdään alkuviikosta ja liitto tiedottaa niistä erikseen mahdollisimman pian.

HPS:n johtokunta seuraa tilannetta ja tiedottaa jatkotoimenpiteistä välittömästi, kun uutta tietoa on saatavilla. Vallitseva poikkeustilanne on kaikille uusi, mutta teemme parhaamme sekä suojataksemme jäseniämme ja heidän lähipiiriään sairastumiselta että tiedottaaksemme muutoksista mahdollisimman hyvin.

Seuran jäsenet ja joukkueet voivat olla yhteydessä puheenjohtaja Kurt Grönlundiin kaikissa koronavirustilanteeseen liittyvissä kysymyksissä, p. 050 352 5744.