Tiistaina 31.3. vietetään seurapaitapäivää - kotona!

30.3.2020

#Seurapaitapäiväkotona – näin osallistut mukaan! Kaiva kaapista rakkaan seurasi seurapaita ja pue se päälle tiistaina 31.3. Nappaa kuva ja postaa se someen tunnisteilla #seurapaitapäiväkotona ja #seurasydän

Olympiakomitea ja HPS kutsuvat koko urheiluyhteisön mukaan osoittamaan tukea seuratoiminnalle. Osoita tukesi pukemalla paita päälle! #seurapaitapäiväkotona #seurasydän

Urheiluseurat liikuttavat yli 1,2 miljoonaa suomalaista. Suomen suurin kansanliike on nyt suurien haasteiden edessä, kun harrastustoimintaa ja kilpailuja ei koronavirustilanteen vuoksi voida järjestää. Olympiakomitea haastaakin kaikki suomalaiset seurapaitapäivään tiistaina 31.3.

Urheiluseuratoiminnan suurin vahvuus on yhteisöllisyyden voima – ja nyt sitä tarvitaan enemmän kuin koskaan. Kutsumme kaikki suomalaiset mukaan seurapaitapäivään 31.3.2020 osoittamaan yhteisöllisyyttä ja tukea vaikeassa tilanteessa oleville urheiluseuroille. Osallistuminen on helppoa ja turvallista ilman, että kenenkään tarvitsee lähteä väkijoukkojen keskelle. Seurapaitapäivä elää somessa, kuvien ja tekstien kautta.

– Haluamme tuoda seurapaitapäivällä iloa arkeen kotona. Seurapaitaan pukeutuminen on myös kannanotto oman seurasi puolesta. Samalla voimme yhdessä jakaa tunteen, että emme ole yksin, vaan yhdessä, yhtenä suurena urheiluperheenä. Vaikka koronatilanne erottaakin meidät fyysisesti toisistamme, seuraan kuuluminen yhdistää meitä henkisesti ja auttaa jaksamaan vaikeina aikoina, toteaa Olympiakomitean seuratoimintayksikön johtaja Pekka Nikulainen.

Seurasydämen voi osoittaa omalle rakkaalle urheiluseuralle pukeutumalla omaan seurapaitaan ja jakamalla kuvan sosiaalisen median kanavissa tunnisteilla #seurapaitapäiväkotona ja #seurasydän. Yhdessä – kotona.

www.seurasydan.fi