Helsingin Palloseuran toiminnanjohtajaksi on nimitetty Pasi Paakki

26.8.2020

Toiminnanjohtajan nimitys astuu voimaan 1.9. alkaen

Vuodesta 2009 lähtien Helsingin Palloseurassa junioripäällikkönä työskennellyt Pasi Paakki aloittaa uudessa tehtävässään 1.9.2020 alkaen. Hänellä on laaja kokemus seuratyöstä sekä ennen kaikkea juuri Helsingin Palloseurasta.

- Osana tämänvuotista strategian päivitystä kävi erittäin selkeäksi, että yli 1100 jäsenisellä seurallamme täytyy olla toiminnanjohtaja, joka koordinoi sovitun strategian eteenpäinviemistä päivittäisessä työssä, toteaa HPS:n varapuheenjohtaja Jarmo Santala.

- Pasi on toiminut HPS:n tehtävissä erittäin laajalla toimenkuvalla jo lähes kaksitoista vuotta ja hänen osaamisensa on seurallemme kullanarvoista, jatkaa seuran puheenjohtaja Kurt Grönlund. 

Toiminnanjohtajan työnkuva pitää sisällään muun muassa seurakehitystehtäviä, henkilöstöhallintoa ja säännöllisen viestinnän organisointia jäsenistön ja muiden sidosryhmien suuntaan. "Olemme todella iloisia, että Pasi aloittaa syyskuussa uudessa toiminnanjohtajatehtävässään. Uskomme uuden nimityksen tuovan puhtia seuran toimintaan ja sen kehitystyöhön 2020-luvulle", toteaa puheenjohtajisto.

Paakin mukaan HPS on mahtava yhteisö, jossa eri sukupolvet kohtaavat kentillä ja kenttien laidoilla. 

- Koen äärimmäisen isona kunniana saada olla HPS:n ensimmäinen toiminnanjohtaja. Seuran historia, sen kunniajäsenet, nykyisellään yli tuhat pelaajaa ja heidän taustajoukkonsa, sadat vapaaehtoiset toimihenkilöt, valmentajat, henkilöstö ja yhteistyökumppanit- siitä syntyy HPS-henki. 

Uuden nimityksen myötä jotakin on tehtävä eri tavalla, jos haluaa nähdä kehitystä.

- Seuran strategiatyön kautta tullaan saamaan painopisteitä, joihin keskitytään tulevina vuosina. Päällimmäisenä itsellä on mielessä suunnitelmallisuus, viestinnän kehittäminen ja vuorovaikutuksen lisääminen seuran vapaaehtoistoimijoiden kanssa. Uskon, että sieltä löytyy paljon voimavaroja, joilla saamme toimintaympäristöstämme entistä paremman. Olen saanut työssäni tutustua upeisiin ihmisiin, jotka omalla tekemisellään kannustavat myös minua tekemään kaikkeni seuran ja sen ihmisten eteen. Uskon, että yhdessä toimimalla ja toisiamme auttaen, pystymme takaamaan, että HPS on tulevaisuudessa vieläkin mahtavampi paikka pelata futista ja viihtyä. Ilon kautta mennään jatkossakin!

Lisää uuden toiminnanjohtajan ajatuksia luvassa HPS TV:ssä lähiviikkoina.