HPS ja Tiketti yhteistyösopimukseen: ”Nostaa seuran näkyvyyttä merkittävästi”

12.3.2021

Jatkossa Kansallisen Liigan kotiotteluiden ennakkolippujen ja kausikorttien myynti tapahtuu Tiketin kautta.

Helsingin Palloseura ja lipunvälittäjäyritys Tiketti ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä HPS:n naisten edustusjoukkueen Kansallisen Liigan kotiotteluiden ennakkolippujen sekä kausikorttien myynti tapahtuu jatkossa Tiketin kautta.

- Hienoa päästä aloittamaan yhteistyö Tiketin kanssa. Sopimus auttaa meitä niin lipunmyynnin kuin siihen liittyvän hallinnoinnin osalta ja luonnollisesti se nostaa meidän ottelutapahtumia paremmin esille. Toivottavasti sarjakauden aikana vallitseva koronatilanne mahdollistaa yleisön osallistumisen otteluihin, sanoo HPS:n toiminnanjohtaja Pasi Paakki.

Yhteistyösopimuksen yhtenä keskeisenä tavoitteena on tehdä lippujen ostamisesta mahdollisimman helppoa, ja tähän Tiketti tarjoaa erinomaiset työkalut. HPS:ssa hiljattain lipunmyynti- ja markkinointivastaavana aloittanut Eelis Goebel on myös erittäin iloinen yhteistyön alkamisesta.

- Olen aiemmin tehnyt yhteistyötä Tiketin kanssa, joten nyt aloitettuani HPS:ssa oli erittäin helppoa lähteä kehittämään seuran lipunmyyntiä yhdessä heidän kanssaan. Yhteistyö tulee tarjoamaan HPS:lle paljon mahdollisuuksia sekä myös nostaa seuran näkyvyyttä merkittävästi. Odotan innolla, miten pääsemme kehittämään HPS:aa seurana tällä osa-alueella, Goebel iloitsee.

Tiketin myyntipäällikkö Antti Merenvainio näkee HPS:n eteenpäin ja kehittymään pyrkiväksi yhteistyökumppaniksi.

- On hienoa aloittaa yhteistyö Helsingin Palloseuran kanssa! HPS:n naisten edustusjoukkueen nousu Kansalliseen Liigaan on selvä merkki seuran pitkäjänteisestä työstä ja halusta aktiivisesti ammattimaistaa toimintaansa, joten uskommekin olevamme juuri oikea yhteistyökumppani seuran ottelutapahtumien ja lipunmyynnin kehittämiseen. Tiketillä on pitkä historia yhteistyöstä pääsarjatasoilla pelaavien urheiluseurojen kanssa ja Helsingin Palloseura on mahtava lisä tähän alati kasvavaan listaan, Merenvainio kertoo.

Tulevalla kaudella Kansallista Liigaa pelaavan HPS:n naisten edustusjoukkueen kausikorttimyynti jatkuu Tiketin kautta. Omasi pääset ostamaan tästä. Ennen yhteistyön alkamista sekä sen aikana ostettujen kausikorttien toimitus alkaa huhtikuun alkupuolella, ja tulemme kertomaan seuran sosiaalisen median kanavissa, kun ensimmäiset kortit ovat lähteneet postiin.