Tasolaiset ja HPS jatkavat yhteistyötä

25.3.2021

Tasolaiset on mukana HPS:n matkassa yhteistyökumppanina jo kolmatta kautta.

Tällä kaudella Tasolaiset nousee yhdeksi seuran pääkumppaneista näkymällä mm. Kansallisen liigan kotiotteluissa HPS:n pelipaidoissa. Tasolaiset kertoo syitä suurempaan panostukseen.

- Meidän kotipesämme on Pohjois-Helsingissä. Tämän johdosta haluamme näkyä alueen urheiluseurojen ja yhteisöjen toiminnassa. Tulemme näkymään myös enemmän videoissa, sosiaalisessa mediassa ja kotitalouksiin jaettavissa lehtisissä, sanoo toimitusjohtaja Mikko Savelius.

Metsälän yritysalueella päätoimipaikkaansa pitävä yritys näkyy HPS-yhteisölle kahdella brändillään - Tasolaiset yrityssiivouksissa ja Tasokoti kotisiivouksissa. Yrityksen mukaan yhteistyö HPS:n kanssa on sujunut hyvin.

- Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Helsingin Palloseuran kanssa. Tämän johdosta meidän oli helppo nousta yhdeksi seuran pääkumppaneista tälle kaudelle. Toki koronatilanne rajoittaa ainakin kauden alkua, mutta perheyrityksenä me katsomme hyötyjä pidemmällä aikavälillä, sanoo Savelius.

Kaudesta 2019 alkanut yhteistyö on ollut merkittävässä roolissa HPS:n kumppanuuksien kehittämisessä. 

- Tasolaiset ovat olleet vahvasti tukemassa seuraa ja mahdollistaneet toiminnan kehittymisen seuraavalle tasolle. Tällä on iso merkitys koko seuran kannalta. Arvostamme suuresti Tasolaisten ennakkoluulottomuutta lähteä voimakkaasti tukemaan seuratoimintaa. Uskon, että HPS pystyy omalta osaltaan myös tukemaan Tasolaisia, toteaa HPS:n toiminnanjohtaja Pasi Paakki.

 

Tutustu yritykseen tarkemmin ja pyydä tarjous!

Yrityssiivoukset www.tasolaiset.fi

Kotisiivoukset www.tasokoti.fi