Tiedote koskien kauden 2021 kausikortti- ja lipunmyyntiä

15.4.2021

HPS:n naisten historiallinen ensimmäinen kausi liigassa käynnistyy tällä viikolla vierasottelulla Kuopion Palloseuraa vastaan. Ensimmäinen kotiottelu pelataan puolestaan lauantaina 24. huhtikuuta, kun PK-35 vierailee Oulunkylässä, jossa HPS joutuu ainakin lähtökohtaisesti pelaamaan osan kauden kotiotteluistaan.

Kauden 2021 kausikorttimyynti jatkuu toukokuun viimeiseen päivään asti, joten sinulla on vielä hyvin aikaa tukea HPS:n toimintaa ostamalla kausikortti vain 50 eurolla. Ostamalla kausikortin säästät myös rahaa, sillä HPS:n Kansallisen Liigan kotiotteluihin aikuisten lippu tulee maksamaan 10 euroa, kun puolestaan erityisryhmien lipun hinta on 6 euroa. Kausikortit myy Tiketti ja pääset ostoksille tästä.

Kausikorttien postitus alkaa ensi viikon alussa ja jatkossa kausikortit lähtevät postiin muutama päivä itse ostotapahtuman jälkeen. Mikäli sinulla on kysymyksiä liittyen HPS:n kausikorttimyyntiin, voit olla yhteydessä suoraan Tiketin asiakaspalveluun.

HPS:n kotiotteluiden ennakkolipunmyynti alkaa, kun koronaviruspandemiasta johtuvat tapahtumia koskevat rajoitukset antavat mahdollisuuden ottaa yleisöä otteluihin. Tiedotamme asiasta tarkemmin, kun ennakkoliput kauden 2021 otteluihin ovat myynnissä.

On hyvin todennäköistä, että HPS joutuu pelaamaan enemmän kuin yhden kotiottelun ilman yleisöä voimassa olevien rajoitusten johdosta. Mikäli omistat kauden 2021 kausikortin ja haluat hakea hyvitystä menetetyistä otteluista voit olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen eelis.goebel@hps.fi