Kuukauden hopsilainen: Petri Lehtinen ja Sanna Pastila

20.5.2021

HPS aloittaa seurassa aktiivisesti toimivien henkilöiden huomioimisen palkitsemalla kuukausittain kaksi henkilöä.

Toukokuun hopsilaisiksi on valittu Petri Lehtinen ja Sanna Pastila.

Petri Lehtinen, P06 apuvalmentaja

Pete on ollut P06-joukkueen apuvalmentajana jo ainakin 8 vuotta, aina paikalla, ilman korvausta, kelillä kuin kelillä. Pete on lisäksi kehittänyt osaamistaan kouluttautumalla valmentamisessa. Hän on korvaamaton joukkueellemme!

Sanna Pastila, T0809 varustevastaava

Sanna otti jo vuonna 2015 (joukkueen perustamisvuonna) hoidettavakseen joukkueen varustevastaavan pestin. Hän on mallikkaasti hoitanut varusteasiat kuntoon välillä melko haastavissakin olosuhteissa. Nyt kuuden vuoden jälkeen Sanna siirtyy pois varustevastaavan työstä. Kiitos Sannalle kaikista näistä vuosista!

Kiitos Pete ja Sanna arvokkaasta vapaaehtoistyöstä!

Pakilan Teboil on mukana tukemassa HPS:n vapaaehtoistyötä lahjoittamalla lounaslahjakortit valituille kuukauden vapaaehtoisille.

Ilmianna meille joukkueenne vapaaehtoinen, joka arvokkaan vapaaehtoistyöpanoksensa ansiosta ansaitsisi saada huomiota ja Pakilan Teboilin lounaslahjakortin.  Anna oma ehdotuksesi kuukauden hopsilaiseksi tästä.

Hyvät perustelut auttavat johtokunnan jäsenistä koostuvaa raatia valitsemaan palkittavat henkilöt. Palkitsemme kaksi henkilöä kuukausittain.