Kapteeni jatkaa - Aino Lehtiselle uusi sopimus

28.10.2022

Kuva: Kalevi Hämäläinen

Joukkueen kapteeni Aino Lehtinen, 31, jatkaa Hopsissa myös kaudella 2023. Lehtinen on tehnyt vuoden jatkosopimuksen HPS:n kanssa.

Lehtinen uurasti päättyneellä kaudella tutusti keskikentän keskustassa 22 ottelussa tehden niissä viisi maalia, mikä tekee hänestä joukkueen toiseksi parhaan maalintekijän kaudella 2022. Keskikentän rouhimisen lisäksi hän myös tilkitsi ajoittain puolustuslinjaa ja hyökkäsi kärkipään targettina.

Hopsin oma kasvatti Lehtinen sai alkukaudesta kasaan 150 ottelua HPS:n edustusjoukkueessa. Kauden päätteeksi hänet palkittiin toista vuotta putkeen Östikan kannulla eli koko seuran parhaana pelaajana.

Itseoikeutetusti kapteeninnauhaa hihassaan kantava Lehtinen tuo kokemuksellaan ison panoksen niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin, ja hän yksi joukkueen palapelin tukipilareista. Pitkä pelikokemus ei vielä paina ikinuoren kipparin jaloissa.

- Olemme kehittyneet huimasti niin yksilöinä kuin joukkueenakin. Sopimuksen jatkaminen oli helppoa, meillä on niin mahtava porukka kasassa, että pakkohan tässä on pysyä mukana ja katsoa, mitä kaikkea saavutetaan ensi vuonna, Lehtinen sanoo.


Naisten edustusjoukkueen sopimuspelaajat kaudelle 2023

Maalivahdit
-

Puolustajat
Ella Pesonen
Helmi Vapola
Julia Haikonen
Aura Nyholm

Keskikenttäpelaajat
Aada Nurmi
Hanna Onufriew
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Elisa Lemettinen
Aino Lehtinen

Hyökkääjät
Oona Jääskeläinen
Piipa Kämppi