Anna-Stina Simonen jatkaa HPS:ssä

7.11.2023

Anna-Stina Simonen, 20, on tehnyt jatkosopimuksen Helsingin Palloseuran kanssa kaudesta 2024.

Viime vuonna Hopsiin saapunut Simonen oli jo ensimmäisellä kaudellaan Vihreissä Jääkäreissä suuressa roolissa. Kansallisen liigan peleissä Simonen kuului avauskokoonpanon luottopelaajiin keskikentällä: jokaisen pelaamansa pelin hän aloitti avauksessa. Kauden aikana hän myös viimeisteli kolme maalia 15 ottelussa.

- Jatkan mahtavilla ja odottavilla fiiliksillä Hopsissa. HPS on ollut hyvä ja kehittävä ympäristö minulle. Otin viime kaudella steppejä eteenpäin pelaajana ja minusta tuntui luontevalta jatkaa kehittymistä Pakila Roadilla, Simonen sanoo.

Vaikka Simonen vakiinnutti paikkansa nopeasti pelaavassa kokoonpanossa ja HPS saavutti liigahistorian parhaan sarjasijoituksensa, hän uskoo joukkueen pystyvän vielä parempaan tulevalla kaudella. Hän sanoo joukkueesta löytyvän yhä lunastamatonta potentiaalia.

- Menneellä kaudella joukkueen potentiaali ei mielestäni päässyt aivan kokonaan kukoistamaan, joten odotan innolla tulevaa kautta. Uskon, että pystymme parantamaan peliämme ja menestymään vielä paremmin. Uskon myös voivani itse auttaa joukkuetta olemaan entistä parempi.