Aura Nyholm siirtyy HPS:aan

21.12.2021

HPS on tehnyt ensi kaudesta sopimuksen puolustaja Aura Nyholmin, 16, kanssa. Nyholm saapuu Hopsiin HJK:sta, jossa hän pelasi menneellä kaudella T18 SM-joukkueessa.

U17-maajoukkueessa kapteeninnauhaakin kantanut Nyholm on jännittävä pelaajalupaus, joka nuoresta iästään huolimatta on osoittanut potentiaalia harjoituskauden aikana, mikä myös palkittiin pelaajan ensimmäisellä liigasopimuksella.

Debyyttikausi liigatasolla tuo mukanaan oman lisämausteensa, mistä Nyholm on innoissaan. Hän odottaa pääsevänsä haastamaan itseään seuraavalla tasolla.

- Viime kaudella seurasin Hopsin pelejä ja niistä huomasi, että joukkue on taistelutahtoa täynnä. Halusin jengiin, jossa pitää antaa aina kaikkensa ja taistella pärjätäkseen, ja täällä se varmasti onnistuu, Nyholm sanoo.

- Haluan ensi kaudella kehittyä itse pelaajana, mutta myös joukkueen kanssa saada onnistumisia. Uskonkin, että niitä saadaan paljon tulevaisuudessa. Teen kaikkeni joukkueen parhaan eteen tulevalla kaudella ja joukkueena tulemme taistelemaan yhdessä tavoitteiden eteen.

Tervetuloa Aura!


HPS:n kausikortit ovat tarjouksessa vuoden loppuun saakka. Osta omasi Tiketistä!

Naisten edustusjoukkueen sopimuspelaajat kaudelle 2022

Maalivahdit
Jessica Kiviaho
Emilia Tuomela
Rebekka Mäkelä

Puolustajat
Helmi Vapola
Ella Pesonen
Eerika Hämäläinen
Suvihelmi Oksanen
Kukka Kiviniemi
Julia Haikonen
Aura Nyholm

Keskikenttä
Aino Lehtinen
Helmi Halomo
Aada Nurmi
Eveliina Heinonen
Tuuli Siponen
Dolma Gurung
Nina Eid

Hyökkääjät
Ella Andberg
Piipa Kämppi
Oona Jääskeläinen

Pikku Jääkärit -tukirahaston keräys on alkanut. Nyt sinäkin voit tukea rahaston toimintaa: lue lisää >>>