Aura Nyholm jatkosopimukseen Hopsin kanssa

11.10.2022

Aura Nyholm on debyyttikaudellaan murtautunut avauskokoonpanoon. Kuva: Kalevi Hämäläinen

Aura Nyholm jatkaa HPS:n liigajoukkueessa.

Viime talvena Hopsiin siirtynyt Aura Nyholm , 17, jatkaa HPS:ssa kaudella 2023 allekirjoitettuaan jatkosopimuksen.

Nuorten maajoukkueen vakiokalustoon kuuluva Nyholm on pelannut vakuuttavan debyyttikauden Kansallisessa liigassa. Vyölle on kertynyt 15 ottelua, joista 11 avauksessa. Esitykset ovat olleet vaikuttavia nuorelle topparille.

Liigaottelujen ohella Nyholm oli toukokuussa mukana U17-maajoukkueen EM-lopputurnauksessa Bosnia ja Hertsegovinassa. 

Harppaus juniorikentiltä liigatasolle on suuri askel otettavaksi, mutta Nyholm on osoittanut pärjäävänsä pääsarjassa. Hän kiittelee saamastaan vastuun määrästä, ja ensi kaudella taas vuoden kokeneempana hän tähtää uuteen tasonnostoon.

- Jatkosoppari oli aika helppo valinta. Tällä kaudella tuli paljon uutta itselle, joten nyt on mahdollisuus keksittyä vain pelaamiseen. Olen tyytyväinen siihen, miten paljon olen saanut pelata tällä kaudella. Nyt kuitenkin ekan liigakauden jälkeen täytyy itse nostaa taas tasoa ja suoriutua tasaisemmin, Nyholm sanoo.

Myös koko joukkue on tällä kaudella ottanut ison askeleen eteenpäin. Viime kaudeksi liigaan noussut HPS paini tiensä kuuden parhaan joukkoon Mestaruussarjaan. Nyholm haluaa jatkaa joukkueen mukana kehityksen tiellä.

- Tällä kaudella pystyimme kovissakin peleissä toteuttaa hyviä asioita ja pelata hienoa peliä. Kun pystytään tekee siitä enemmän rutiinia, ensi kaudella voidaan menestyä taas paremmin.

- Haluan olla mukana tässä jengissä, koska menemme koko ajan eteenpäin. Kun tavoitteita on saavutettu, niin vaatimukset vain kasvaa, Nyholm sanoo.