Ella Pesonen jatkaa Hopsissa

14.9.2022

Kuva: Kalevi Hämäläinen

Puolustaja Ella Pesonen on tehnyt jatkosopimuksen HPS:n kanssa.

Ella Pesonen jatkaa HPS:ssa ensi kaudella allekirjoitettuaan jatkosopimuksen liigajoukkueen kanssa. Viime kaudella lainalla Hopsissa pelannut Pesonen siirtyi pysyvästi vihreään paitaan täksi kaudeksi.

Pesonen aloitti kauden 2022 vahvasti, mutta vaikea loukkaantuminen on pitänyt hänet sivussa leijonaosan kaudesta huhtikuun jälkeen. Hän ehti pelata alkukaudesta vain kaksi peliä, mutta hän on pysynyt joukkueen matkassa läpi kauden.

- Kuluva kausi meni osaltani penkin alle loukkaantumisen vuoksi, mutta koen sen kasvattaneen ja vahvistaneen minua pelaajana. Tavoitteenani on ensi kaudella ennen kaikkea pysyä ehjänä ja sitä kautta auttaa joukkuetta menestymään, Pesonen sanoo.

- Joukkueessa ja koko seurassa on hyvä meno ja eteenpäin mennään koko ajan, joten koen täällä jatkamisen hyvin luonnollisena. Olen myös saanut tukea joukkueesta loukkaantumiseni aikana, mistä olen hyvin kiitollinen.

Pesosen kuntoutuminen on edennyt hitaasti mutta varmasti, ja ensi kaudeksi hän odottaa paluun tekemistä pelaavaan kokoonpanoon.

- On ollut ilo seurata joukkueen onnistumisia läpi kauden ja odotan jo innolla, että pääsen itsekin laittamaan taas nappikset jalkaan!