Ella Pesonen lainasopimuksella HPS:aan

23.7.2021

Puolustaja Ella Pesonen, 20, siirtyy loppukauden kattavalla lainasopimuksella vahvistamaan HPS:n puolustusta. Nuori toppari saapuu Hopsiin HJK:sta, jossa hän on kuluneella kaudella esiintynyt liigakentillä neljästi.

Nuorisomaajoukkueissakin esiintynyt Pesonen on herättänyt kiinnostusta peliesityksillään. Päävalmentaja Toni Anttila näkee hänet hyvänä vahvistuksena puolustuslinjaan.

- Kiinnitin huomiota Ellan pelaamiseen jo muutamia vuosia sitten. Hän pelasi tuolloin lainalla RoPS:ssa, jossa hän pelasi todella hyviä otteluita. Hän on esittänyt hyviä otteita myös liigassa Klubin paidassa, Anttila kertoo.

- Hän sopii pelaajana meidän puolustuslinjaan hyvin. Ella avaa peliä hyvin molemmilla jaloilla, hän on vahva ja hänellä on hyvä pelikäsitys. Mielestäni Ella on yksi Suomen lupaavimpia toppareita ja hänellä on hyvät mahdollisuudet päästä urallaan vaikka miten pitkälle tahansa.

Pesonen on tällä viikolla ehtinyt harjoittelemaan muun joukkueen kanssa ja hän on käytettävissä kokoonpanoon jo perjantai-illan ottelussa FC Honkaa vastaan.

- Minut on otettu hyvin HPS:ssa vastaan. Odotan innolla, että pääsen tutustumaan paremmin joukkueeseen ja tietenkin odotan myös onnistumisia kentällä. Täällä asiat tehdään tosissaan, mutta fiilis harjoituksissa on silti rento ja hauska, Pesonen kommentoi uutta ympäristöään.

Tervetuloa Ella!