Fanni Sinivuori HPS:n edustusjoukkueeseen

15.2.2024

Helsingin Palloseura on tehnyt Fanni Sinivuoren, 16, kanssa sopimuksen kaudesta 2024. Sinivuori nousee edustusjoukkueeseen HPS:n B-junioreista.

Sinivuori aloitti jalkapallon parissa Ristiinan Pallossa 2015. Joukkue yhdistyi muutamaa vuotta myöhemmin Porrassalmen Urheilijat -62:n kanssa. HPS:n junioriputkeen hän siirtyi T13-ikäluokkaan vuonna 2020.

Viime kaudella Sinivuori pelasi pääosin Hopsin B-junioreiden Ykkösen joukkueessa. Ruuti oli kuivaa, sillä hän iski 20 ottelussa 21 maalia. Aikuisten tasolla Sinivuori sai viime vuonna ensimmäiset maistiaisensa HPS/2:ssa Naisten Kakkosessa, jossa hän esiintyi kolmessa ottelussa tehden yhden maalin.

Sinivuori on kuluvan talven harjoitusotteluissa esiintynyt kolmesti HPS:n liigajoukkueessa. Alku edustusjoukkueessa on ollut räjähtävä, sillä nuori hyökkääjä on viimeistellyt neljä maalia - enemmän kuin kukaan muu Hopsin pelaaja.

- Sisäänajo edariin on sujunut talven aikana hienosti, sillä joukkueessa kaikki ihmiset ovat ottaneet minut hyvin vastaan. Ensimmäiset pelit ovat menneet paremmin kuin itse osasin kuvitella, ja odotankin jo innolla tulevaa kautta, Sinivuori sanoo.