Hanna Onufriew jatkaa HPS:ssa

13.10.2022

Kuva: Juha Leskinen

Hanna Onufriew on tehnyt jatkosopimuksen kaudelle 2023 HPS:n kanssa.

Joukkueen kapteenistoon kuuluva pitkäaikainen luottopelaaja Hanna Onufriew, 30, on edustanut Hopsia kaudesta 2018 alkaen ja pelannut viiden kauden aikana lähes kolminumeroisen luvun verran otteluita edustusjoukkueessa. Kokeneempaa kaartia joukkueessa edustava Hanki on myös yksi Hopsin parhaimmista maalintekijöistä 39 maalillaan vihreässä nutussa.

Alun perin hyökkäävässä roolissa Hopsia liigaan nostamassa ollut Onufriew on tällä kaudella pelannut laidalla eri rooleissa niin laitahyökkääjänä, wingbackina kuin laitapuolustajanakin. Tämän kauden 17 pelaamassaan ottelussa hän on viimeistellyt kolme maalia.

Joukkueen johtajahahmoihin lukeutuva Hanki nauttii edelleen pelaamisesta nousujohteisessa ympäristössä.

- Jatkosoppari tuntui luontevalta päätökseltä, kun pelaaminen ja treenaaminen on edelleen tosi nautinnollista. Miksipä ei siis jatkaisi näin timanttisessa joukkueessa ja treeniympäristössä, Onufriew sanoo.

- Meillä on ollut tosi nousujohteiset kaksi kautta liigassa. Paljon töitä sen eteen on joukkueena tehtykin ja työ jatkuu. Tällä menolla uskon, että onnistutaan yllättämään kaikki taas ens kaudella!