Hanna Onufriew jatkaa Hopsissa 2022

4.1.2022

Kuva: Juha Leskinen

Joukkueen kapteenistoon kuuluva ja jo usean vuoden ajan HPS-paitaa kantanut Hanna Onufriew, 29, on tehnyt jatkosopimuksen kaudesta 2022. Laidalla viilettävälle "Hankille" tuleva kausi on viides Hopsissa.

Onufriew on ollut avauskokoonpanon vakiokalustoa saavuttuaan Hopsiin kaudeksi 2018. Viime kaudella hän teki paluun liigakentille muutaman Ykkösessä vietetyn kauden jälkeen ja ahkeroi 24 ottelua, joissa syntyi kolme maalia. Laitahyökkääjänä enimmäkseen vuosien varrella tehoja tahkonnut Onufriew pelasi muutaman ottelun vähemmän tutummalla laitapuolustajan paikalla varmoin ottein.

Kokenut laituri tulee myös ensi kaudella olemaan tärkeässä roolissaan monipuolisuudellaan ja johtajan elkeillään. Jatkosopimus ei tullut yllätyksenä, vaan Hankin sanoin se tuntui luonnolliselta jatkumolta.

- Viime kaudella tuli joukkueena ja yksilöinä tehtyä niin paljon töitä, että tuntuu vain luonnolliselta jatkaa hommia siitä mihin jäätiin. Ilokseni ja yllätyksekseni kehityin myös itse paljon ja tekeminen tuntui hyvältä. Innolla odotan, mitä uusia temppuja tällä kaudella opitaan! Onufriew sanoo.

Naisten edustusjoukkueen sopimuspelaajat kaudelle 2022

Maalivahdit
Jessica Kiviaho
Emilia Tuomela
Rebekka Mäkelä

Puolustajat
Helmi Vapola
Ella Pesonen
Eerika Hämäläinen
Suvihelmi Oksanen
Kukka Kiviniemi
Julia Haikonen
Aura Nyholm

Keskikenttä
Aino Lehtinen
Helmi Halomo
Aada Nurmi
Eveliina Heinonen
Tuuli Siponen
Dolma Gurung
Nina Eid
Neela Antikainen
Hanna Onufriew

Hyökkääjät
Ella Andberg
Piipa Kämppi
Oona Jääskeläinen
Josefina Ndombele

Pikku Jääkärit -tukirahaston keräys on alkanut. Nyt sinäkin voit tukea rahaston toimintaa: lue lisää >>>