Helmi Vapola ja HPS jatkosopimukseen

22.9.2023

Helmi Vapola on tehnyt Helsingin Palloseuran kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Tuleva kausi on Vapolalle neljäs HPS:n paidassa.

Vapola, 21, on Hopsiin saavuttuaan ollut isossa roolissa jokaisella kaudellaan. Tämän kauden aikana hän on kellottanut toiseksi eniten minuutteja koko joukkueesta, edellään vain kaikki pelit maalivahtina pelannut Iina Rautiainen. Vapola lukeutuu puolustuspään pelaajana pääsarjan parhaimmistoon, ja hän voi pelata alaoksalla käytännössä missä tahansa roolissa.

Kuluvan vuoden aikana Vapola on myös murtautunut toden teolla U23-maajoukkueeseen. U23-debyyttinsä hän teki alkuvuodesta tuplamaaotteluissa Tanskaa vastaan. Parhaillaan hän on mukana U23-leirillä Eerikkilässä, jossa maajoukkue pelaa Liechtensteinia vastaan kaksi maaottelua.

- Olen tosi iloinen siitä, että saan jatkaa Hopsissa. Viihdyn täällä hyvin, meillä on hyvät olosuhteet ja huippujengi täynnä mahtavia tyyppejä. Ensi kauteen lähdetään taas parantamaan entisestään, ja odotankin jo innolla, mitä uusi kausi tuo tullessaan, Vapola sanoo.