Helmi Vapola ja HPS jatkosopimukseen

15.9.2022

Kuva: Kalevi Hämäläinen

Puolustaja Helmi Vapola on tehnyt HPS:n kanssa jatkosopimuksen.

Kaudeksi 2021 HPS:aan siirtynyt Helmi Vapola jatkaa vihreässä paidassa myös ensi kaudella. Monipuolisesti puolustuspäässä operoiva Vapola on kuulunut avauskokoonpanon vakikasvoihin, ja tällä kaudella hän on esiintynyt 17 ottelussa.

Toisella liigakaudellaan Vapola on tehnyt todellista läpimurtoaan Suomen pääsarjassa. Nuorten maajoukkuerinkiin jo pitkään kuulunut puolustaja on esiintynyt vahvasti ja ottanut isoja kehitysaskeleita verrattain lyhyessä ajassa.

- Olen todella iloinen siitä, että saan jatkaa Hopsissa myös ensi kaudella. Viihdyn täällä erittäin hyvin, sillä meillä on laadukas valmennus ja motivoitunut joukkue täynnä huipputyyppejä, Vapola sanoo.

Kauden alla joukkue asetti tavoitteeksi paikan Mestaruussarjassa. Vapola iloitsee tavoitteen toteutumisesta ja odottaa, mitä ensi kausi tuo tullessaan.

- Tämä vuosi on mennyt joukkueelta hyvin ja ollaan päästy kauden tavoitteeseen. Ensi kaudella pyrimme nostamaan tasoa entisestään ja odotankin jo innolla, mihin pystymme joukkueena ensi vuonna.