HPS ja aktiivisen liikkujan ihonhoitaja Briotech yhteistyöhön

9.4.2024

Kuvassa vasemmalta oikealle HPS:n toiminnanjohtaja Pasi Paakki, liigajoukkueen pelaajat Tea Heininen ja Henni Rinkinen sekä Briotechin Euroopan liiketoiminnasta vastaava johtaja Ville Sarja.

Briotech on Helsingin Palloseuran Kansallisen Liigan joukkueen uusi pääyhteistyökumppani. Briotechin tuotteet tulevat näkymään kiinteänä osana HPS:n Kansallisen Liigan joukkueen arkea.

Briotech on vuonna 2014 Yhdysvaltojen Seattlessa perustettu hypokloorihapokkeesta valmistettujen ihonhoitotuotteiden valmistaja. Briotech on kemian teknologiayritys, jonka tehtävänä on saattaa hypokloorihapokkeen antibakteeriset ja hoitavat hyödyt mahdollisimman monen ulottuville.

- Me halusimme aloittaa yhteistyön HPS:n kanssa, koska olemme kokeneet seuran toiminnan omien arvojemme mukaisina. Haluamme olla mukana HPS:n naisten Kansallisen Liigan joukkueen arjessa, koska ihon terveyttä ja kauneutta tukevat alkoholittomat kosmetiikkatuotteemme soveltuvat erinomaisesti joukkueen aktiiviharrastamiseen ja sen ulkopuolelle, sanoo Briotechin Euroopan liiketoiminnasta vastaava johtaja Ville Sarja.

Briotechin tuotteet tulevat näkymään Kansallisen Liigan lisäksi muun muassa seuran tapahtumissa ja HPS-kahvilassa. Tarjolle tulevat esimerkiksi Topical Skin Spray, joka on ihosuihke koko vartalon ihon hoitamiseen, sekä Skin Renew Toner, joka on kasvosuihke ihon epäpuhtauksien korjaamiseen.

- Keskustelut Briotechin kanssa ovat sujuneet alusta asti erittäin sujuvasti. HPS:lle seurana on todella merkittävä asia, että saamme Briotechin kaltaisen yhteistyökumppanin mukaan kehittämään toimintaamme ja tuomaan lisäarvoa ja apua kaikkien HPS-pelaajien ja heidän taustajoukkojensa elämään, HPS:n toiminnanjohtaja Pasi Paakki sanoo.

Yli 100 000 tyytyväistä kuluttajaa käyttää Briotechin tuotteita säännöllisesti. Amazonissa tuotteiden käytön tyytyväisyydestä kertoo yli 7500 tuotearvostelua arvostelujen keskiarvolla on 4,5 /5.

Briotech suunnittelee ja valmistaa tuotteensa Seattlessa ja Helsingissä.

Tutustu Briotechiin tästä.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.