HPS ja Jutta Angeria sopimukseen kaudesta 2023

22.12.2022

Jutta Angeria on HPS:n tuorein vahvistus.

Jutta Angeria, 17, pelaa kaudella 2023 Hopsin paidassa. OLS:ssa jalkapallo-oppinsa saaneelle kiiminkiläiselle laiturille tuleva kausi on hänen uransa ensimmäinen pääsarjatasolla. 

Nuoresta iästään huolimatta Angerialta löytyy pelikokemusta 24 ottelun verran toiseksi korkeimmalta sarjatasolta Ykkösestä ONS:n paidasta. Menneellä kaudella hän pelasi Veera Kedon tavoin HFA Märskyssä, josta tie vei myös kohti Pakila Roadia. 

Angerialta löytyy kokemusta muun muassa EM-lopputurnauksessa, kun hän oli toukokuussa edustamassa Suomea U17-tyttöjen Euroopan mestaruuskisoissa Bosnia-Hertsegovinassa. Angeria iski kisoissa voittomaalin alkulohkon ottelussa Norjaa vastaan. 

Angeria kehuu joukkueen ilmapiiriä ja on valmis ottamaan seuraavan askeleen urallaan.

- Joukkue on ottanut minut loistavasti vastaan ja treeneissä on ollut todella hyvä meininki. Koin Hopsin olevan seuraava steppi kehitykseni kannalta ja on mahtavaa päästä joukkueeseen, joka pyrkii menemään jatkuvasti eteenpäin.

Angeria mainitsee myös luottavansa omiin kykyihinsä pääsarjatasolla.

- Sarja on minulle uusi, mutta pelejä tulee olemaan paljon, ja uskon sopeutuvani Kansallisen Liigan vauhtiin. Haluan antaa oman panokseni joukkueen tavoitteille. 

Maalivahdit
Emilia Tuomela
Iina Rautiainen

Puolustajat
Ella Pesonen
Helmi Vapola
Julia Haikonen
Aura Nyholm
Eerika Hämäläinen
Tia Painilainen
Veera Keto

Keskikenttäpelaajat
Aada Nurmi
Hanna Onufriew
Elisa Lemettinen
Aino Lehtinen
Neela Antikainen
Henni Rinkinen
Annika Haanpää 

Hyökkääjät
Oona Jääskeläinen
Piipa Kämppi
Helmi Halomo
Dolma Gurung
Anna-Stina Simonen
Jutta Angeria