HPS on jatkossakin Helmien seura

23.11.2021

Helmi Vapola sekä Helmi Halomo jatkavat HPS:n riveissä myös ensi kaudella.

Helsingin Palloseuraan kaudeksi 2021 siirtynyt Helmi Halomo on allekirjoittanut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen seuran kanssa. Liigakarsinnat mukaan laskettuna 18-vuotiaalle laitalinkille kertyi yhteensä 21 ottelua viime kaudella HPS:n riveissä ja niissä hän viimeisteli kaksi maalia. HJK:sta Pakilaan siirtynyt Halomo odottaa innolla ensi kauden alkua.

- Mahtavaa jatkaa tämän joukkueen kanssa ensi kaudella, sillä se on täynnä upeita pelaajia ja kehityimme pelillisesti paljon viime kauden aikana. En malta odottaa uuden kauden alkamista ja on halua nähdä, mihin pelaamisemme riittää ensi vuonna. Olen valmis antamaan kaikkeni tämän seuraan eteen, Halomo kertoo.

Halomon tavoin myös Helmi Vapolan kuului päättyneellä kaudella vakiokasvoihin HPS:n kokoonpanossa, sillä 19-vuotias puolustaja pelasi 23 ottelua, joissa hän viimeisteli yhden maalin. Ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen HPS:n kanssa allekirjoittanut Vapola kertoo viihtyneensä Pakilassa erinomaisesti.

- Viime kaudesta jäi tosi hyvä fiilis. Koen, että HPS on erinomainen paikka kehittyä ja viihdyn joukkueessa hyvin. Odotan innolla tulevaa kautta ja uskon, että olemme vuoden liigakokemuksen jälkeen entistä vahvempi joukkue, kommentoi Vapola.

HPS:n kausikortit ovat tarjouksessa vuoden loppuun saakka. Osta omasi Tiketistä!

Naisten edustusjoukkueen sopimuspelaajat kaudelle 2022

Maalivahdit
Jessica Kiviaho
Emilia Tuomela
Rebekka Mäkelä

Puolustajat
Helmi Vapola

Keskikenttä
Aino Lehtinen
Helmi Halomo

Hyökkääjät
Ella Andberg
Piipa Kämppi