Kuukauden vapaaehtoinen Riikka Elers

13.4.2023

HPS huomioi ja palkitsee kuukausittain aktiivisia toimijoita vapaaehtoistyöstä. Huhtikuun vapaaehtoinen on Riikka Elers.

Riikka toimii valmentajana kahdessa (P13 & P16) ja pelivastaavana kolmessa (P13, P16, Queens) joukkueessa. Aina iloinen ja avulias Riikka puurtaa pelijärjestelyt tarkasti, neuvoo ensikertalaisia, viestii ja informoi, ja kaikki on hoidettu tarkasti ajallaan. Yhteistyö yli joukkuerajojen on ollut hienoa ja Riikan kanssa paljon saadaan aikaiseksi.

Riikka hoitaa myös Queensin pelivastaavana asiantuntevasti kaikki pelijärjestelyt joukkueen kasaamisesta tuomareiden hankintaan ja vastustajien kiittämiseen pelin jälkeen. Jos joukkueessa tarvitaan talkooapua, Riikan nimi löytyy aina listoilta.

Riikkaan voi aina luottaa, eikä hän jätä pulaan tiukassakaan tilanteessa. Hän hoitaa jokaisen toimihenkilötehtävän antautumuksella ja suurella sydämellä huumoria unohtamatta. Ja kun hän ei ole hoitamassa pelivastaavan töitä, hänet voi löytää valmentamasta pikkujunnuja tai itse pelaamassa Queensin treeneissä.

Kiitos Riikka arvokkaasta vapaaehtoistyöstä!

Bensalenkkarit Oy on mukana tukemassa HPS:n vapaaehtoistyötä lahjoittamalla lounaslahjakortit valituille kuukauden vapaaehtoisille.  Ilmianna meille joukkueenne vapaaehtoinen, joka arvokkaan vapaaehtoistyöpanoksensa ansiosta ansaitsisi saada huomiota. 

Anna oma ehdotuksesi kuukauden vapaaehtoiseksi tästä!⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠