JYA Housing LKV kotikentän nimikumppaniksi

2.5.2023

JYA Housing LKV palaa Helsingin Palloseuran kotikentän nimikumppaniksi.

HPS:n kotikentän nimikumppanuus vaihtuu 1.5.2023 alkaen ja uusi nimi on JYA Housing Areena. Uusi sopimus on kaksivuotinen. 

- On ilo ja kunnia palata takaisin HPS:n kotikentän nimikumppaniksi. Koen, että jaamme HPS:n kanssa samat arvot, ja perheyrityksenä arvostamme suuresti seuran luomaa yhteisöllisyyttä ja liikunnan mahdollistamista niin lapsille kuin aikuisille. Haluamme ehdottomasti olla mukana tukemassa ja kehittämässä seuran toimintaa. Myös naisten liigajoukkueen taivalta on kiinnostavaa seurata ja on hienoa, että alueen junnuille löytyy pääsarjatason esikuvia näin läheltä, toteaa JYA Housing LKV:n toimitusjohtaja Mika Hautala.

HPS:n puheenjohtaja Jarmo Santala on myös erittäin iloinen sopimuksen varmistuttua vanhan tutun toimijan kanssa.

- Seuran kotikenttä oli jo aiemmin useamman vuoden JYA Housing Areena, joten molemmilta osapuolilta löytyy kokemusta yhteistyön tekemisestä. On äärimmäisen hienoa, että JYA Housing LKV haluaa olla mukana tukemassa seuran toimintaa ja näkee koko HPS-yhteisön sellaisena asiana, jonka tukeminen on merkityksellistä, Santala sanoo.

- Lisäksi haluan tässä vaiheessa kiittää myös HofSia (House of Sandwiches) usean vuoden nimikumppanuudesta. Yhteistyö jatkuu myös heidän kanssaan.

Uuden nimikumppanuuden kunniaksi JYA Housing LKV päivittää myös HPS-mobiilikorttitarjoustaan. Uusi etuus HPS-mobiilikortillla tai edustusjoukkueiden kausikortilla -30% kaikista välityspalkkioista. Lisäksi JYA Housing LKV maksaa Pikku jääkärit-tukirahastoon 100€/toimeksianto kaikista HPS-etuuden kautta toteutuneista kaupoista.

JYA Housing LKV on yksityinen ja perinteikäs kiinteistönvälitystoimisto ja nimenä tuttu jo viiden eri vuosikymmenen ajalta. JYA Housing LKV on vuonna 1978 perustettu nykyinen perheyritys, joka toimii Uudellamaalla, pääkaupunkiseudulla, sekä Pohjois-Savossa. Toimintamallimme keskiössä on asiakaspalvelu, kiinteistöalan tuntemus sekä luotettavuus. Pidämme sen, minkä lupaamme. Asiakastyytyväisyys ja luottamus ovat toimintamme jatkuvuuden paras tae.

JYA Housing LKV:n kotisivuille tästä.