Kauden 2023 kausikortit myynnissä

11.11.2022

HPS:n kausikortit myy seuran yhteistyökumppani Tiketti.

Helsingin Palloseuran kauden 2023 kausikortit ovat nyt myynnissä. Kausikorttimyynti alkaa tarjousjaksolla, joka päättyy 31.12.2022, joten sinulla on reilusti aikaa hankkia kausikortti itsellesi tai esimerkiksi pukinkonttiin joululahjaksi.

OSTA KAUSIKORTTISI TÄSTÄ

Kausikortilla sinulla on pääsy kaikkiin HPS:n edustusjoukkueiden kotiotteluihin. HPS:n kausikorttiin sisältyy kaudella 2023:

Kansallisen Liigan (naiset) kotiottelut + Suomen Cupin kotiottelut
Kolmonen (miehet) kotiottelut + Suomen Cupin kotiottelut

Hinnat

Tarjousjakson aikana: 55€ 

Tarjousjakson jälkeen: 80€

Hinnat sisältävät Tiketin palvelumaksun. Erityisryhmille ei ole omaa hintakategoriaa ja kaikki kausikortit ovat numeroimattomia.

Vanhat kausikorttilaiset

Yhteistyökumppanimme Tiketti lähettää kauden 2022 kausikorttilaisille sähköpostiviestin, joka sisältää linkin, jonka kautta pääset uusimaan kausikorttisi kaudelle 2023. On tärkeää, että pidät tallessa nykyisen kausikortin, sillä maksettuasi laskun sama kortti aktivoidaan myös ensi kaudelle. Nykyinen fyysinen korttisi toimii siis myös kaudella 2023.

Uudet kausikorttilaiset

Mikäli et omistanut HPS:n kausikorttia päättyneellä kaudella, voit hankkia itsellesi sellaisen suoraan Tiketin myyntisivulta.

Mikäli sinulla on kysyttävää liittyen kausikorttimyyntiin, voit olla yhteydessä suoraan Tiketin asiakaspalveluun tai sähköpostitse osoitteeseen sakari.launis@hps.fi.

Usein kysytyt kysymykset:

Voinko ostaa kausikortin kulttuuriseteleillä?

Kyllä voit. Pääset lukemaan lisää Tiketin hyväksymistä maksutavoista tästä.

Onko kausikortti voimassa Suomen Cupin sekä Regions’ Cupin otteluissa?

Kausikortti sisältää kaikki HPS:n edustusjoukkueiden kotiottelut kaudella 2022. Cup-ottelut alkavat alkuvuoden 2023 aikana.

Minulla on ongelmia liittyen kausikorttien ostamiseen. Miten minun tulisi toimia?

Helpoin ratkaisu ongelmatilanteisiin on olla yhteydessä suoraan Tiketin asiakaspalveluun.

Onko kausikortin ostaminen mahdollista käteisellä?

Kyllä on. Voit ostaa kausikorttisi käteisellä R-kioskeilta sekä Tiketin toimipisteiltä kautta maan.

Miten toimia, jos olen hukannut kausikorttini?

Mikäli olet hukannut kausikorttisi ja olet ehtinyt uusimaan sen tilauksen jo ensi kaudelle, ole yhteydessä suoraan Tiketin asiakaspalveluun. Jos puolestaan olit kausikorttilainen viime kaudella, mutta et ole vielä uusinut tilausta, voit ostaa suoraan uuden kausikortin Tiketin verkkosivuilta.