Kuukauden hopsilainen: Jyri Niemi ja Antti Virkajärvi

7.7.2021

HPS huomioi ja palkitsee kuukausittain kaksi aktiivisesti toimivaa vapaaehtoista. Heinäkuun hopsilaisiksi on valittu Jyri Niemi ja Antti Virkajärvi.

Jyri Niemi, P09 joukkueenjohtaja & P07 varustevastaava

Jyri on toiminut useamman vuoden P09-joukkueen joukkueenjohtajana. Jyri on todella sitoutunut ja aina valmis auttamaan kaikessa myös muita joukkueen toimihenkilöitä, ja hoitaa asiat aina nopeasti ja huolellisesti huomioiden koko joukkueen.

Jyri on lisäksi hoitanut mallikkaasti P07-joukkueen varustevastaavan pestiä. Yhteydenpito joukkueeseen ja vanhempiin toimii hienosti ja mahdollisiin toimittajan virheisiin reagoidaan viipymättä.  

Jyrin aktiivinen työpanos on todella arvokasta P09 & P07 joukkueille ja koko seuralle!

Antti Virkajärvi, T06-07 valmentaja

Antti on osallistunut valmennukseen täysillä jo vuosien ajan. Hän on aina paikalla, vaikka oma lapsi ei pääsisi, ja osaa innostaa tyttöjä tappionkin hetkellä. Antti on rento hassuttelija tarpeen vaatiessa, mutta myös riittävän tiukka. Hän on auttanut tyttöjä kehittymään ruohonjuuritasolta ison kentän pelaajiksi ja päässyt samalla kehittämään itseään ja oppimaan uutta. Antin valmennuksessa tytöt ovat huikeassa nousussa, ja hän on mukava tyyppi pelaajienkin mielestä.

On ollut jättipotti T06-07-joukkueelle ja HPS:lle, että olemme saaneet näin motivoituneen valmentajan joukkoomme!

 

Kiitos Jyri ja Antti arvokkaasta vapaaehtoistyöstä!

Pakilan Teboil on mukana tukemassa HPS:n vapaaehtoistyötä lahjoittamalla lounaslahjakortit valituille kuukauden vapaaehtoisille.

Ilmianna meille joukkueenne vapaaehtoinen, joka arvokkaan vapaaehtoistyöpanoksensa ansiosta ansaitsisi saada huomiota ja Pakilan Teboilin lounaslahjakortin.
Anna oma ehdotuksesi kuukauden hopsilaiseksi tästä.

Hyvät perustelut auttavat johtokunnan jäsenistä koostuvaa raatia valitsemaan palkittavat henkilöt. Palkitsemme kaksi henkilöä kuukausittain.