Kuukauden hopsilainen: Sanna Olin ja Ilpo Verno

28.9.2021

HPS huomioi ja palkitsee kuukausittain kaksi aktiivisesti toimivaa vapaaehtoista. Syyskuun hopsilaisiksi on valittu Sanna Olin ja Ilpo Verno.

Sanna Olin, joukkueenjohtaja, Miesten edustusjoukkue

Sanna on toiminut eri HPS-joukkueiden jojona jo yli 10 vuotta; B-junioreista aina edustusjoukkueen aikuisiin miehiin. Hänellä pysyy langat käsissä ja pallot hallussa. Pitkän jojo-kokemuksen hedelmistä saavat tänä päivänä nauttia HPS:n miesten edustusjoukkue ja kakkosjoukkue. Lisäksi Sanna jakaa aina avuliaasti kokemuksiaan myös tuoreemmille jojoille. Sanna on paitsi hyvä ja tarkka joukkueenjohtaja niin myös kiva ja loistava persoona!

Ilpo Verno, vastuuvalmentaja, T10-11

Ilpo on toiminut vuosikausia T10-11 -joukkueen vapaaehtoisena vastuuvalmentajana. ”Ile” on ollut erittäin pidetty sekä tyttöjen että vanhempien keskuudessa ja aina täysillä mukana toiminnassa. Pelaajiin ja vanhempiin suuren vaikutuksen on tehnyt mm. jokaiselle tytölle jaettu joulukortti, johon Ile on käsin kirjoittanut kyseisen tytön vahvuuksia. Nyt Ilen siirtyessä pois joukkueen valmennuksesta oman tyttären siirryttyä T08-09-joukkueeseen, on korkea aika palkita Ile kuukauden vapaaehtoisena.


Kiitos Sanna ja Ilpo arvokkaasta vapaaehtoistyöstä!

Pakilan Teboil on mukana tukemassa HPS:n vapaaehtoistyötä lahjoittamalla lounaslahjakortit valituille kuukauden vapaaehtoisille.

Ilmianna meille joukkueenne vapaaehtoinen, joka arvokkaan vapaaehtoistyöpanoksensa ansiosta ansaitsisi saada huomiota ja Pakilan Teboilin lounaslahjakortin.
Anna oma ehdotuksesi kuukauden hopsilaiseksi tästä.

Hyvät perustelut auttavat johtokunnan jäsenistä koostuvaa raatia valitsemaan palkittavat henkilöt. Palkitsemme kaksi henkilöä kuukausittain.