Kuukauden vapaaehtoinen Laura Jokinen

21.9.2023

HPS huomioi ja palkitsee kuukausittain aktiivisia toimijoita vapaaehtoistyöstä. Syyskuun vapaaehtoinen on Laura Jokinen

Laura Jokinen on vuosien ajan toiminut 2006 syntyneiden poikien joukkueenjohtajana. Laura on toiminut myös aktiivisena HPS johtokunnan jäsenenä vuodet 2018-2021. Lisäksi Laura on mukana HPS Queens -joukkueessa.

Poikien joukkueessa Laura on aina poikien yhteinen etu mielessä joukkueen asioita hoitava monipuolinen ja innostava toimija, jonka kanssa kenen tahansa on aina ilo tehdä yhteistyötä. Laura pitää huolen siitä, että joukkueessa kaikki voivat harrastaa hyvillä mielin. Lisäksi Laura on toiminut myös kentän ulkopuolisten yhteisten tekemisten seremoniamestarina. Aina iloista, päämäärätietoista ja rehellistä Lauraa arvostetaan kovasti.

Queenseissä Laura on aktiivinen treenaaja ja tuo aina positiivista fiilistä treeneihin. Lisäksi joukkueen toimihenkilöt saavat Lauralta aina tarvittaessa apua esimerkiksi peli- ja turnausjojohommiiin tai valmentajien hankintaan.

Lauran työtä arvostetaan niin joukkueissa kuin seurankin puolesta todella paljon! 

Kiitos Laura arvokkaasta vapaaehtoistyöstä!


Bensalenkkarit Oy on mukana tukemassa HPS:n vapaaehtoistyötä lahjoittamalla lounaslahjakortit valituille kuukauden vapaaehtoisille.  Ilmianna meille joukkueenne vapaaehtoinen, joka arvokkaan vapaaehtoistyöpanoksensa ansiosta ansaitsisi saada huomiota. 

Anna oma ehdotuksesi kuukauden vapaaehtoiseksi tästä!⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠