Kuukauden vapaaehtoinen Taru Nyman

16.10.2023

HPS huomioi ja palkitsee kuukausittain aktiivisia toimijoita vapaaehtoistyöstä. Lokakuun vapaaehtoinen on Taru Nyman

Taru Nyman on toiminut vuosien ajan T0809 joukkueen joukkueenjohtajana. Lisäksi Taru pyöritti HPS kahvilaa vuoteen 2020 asti. 

Taru pitää huolen joukkueesta sekä jokaisesta joukkueen jäsenestä. Taru toimii aina tasapuolisesti kaikkia kohtaan ja hänen kanssaan on helppo tehdä yhteystyötä. Tarun tekemä työ joukkueiden eteen mahdollistaa joukkueelle paremman ja laadukkaamman toiminnan. Valmennus ei pärjäisi ilman Tarua. Taru ei tee itsestään ikinä numeroa, vaikka aihetta kyllä olisi.

Taru pitää asiat (ja ihmiset) ojennuksessa, pyörittää suvereenisti pelaajaliikennettä ja kaikkia jojon hommia. Taru tekee aina vähän extraa. Jos on jokin homma, mikä jää ilmaan, niin Taru sen aina nappaa ja hoitaa. Jojon homman lisäksi Taru toimii tiedottajana ja huoltajana vihreiden peleissä. Taru on isolla sydämellä mukana. 💚

Tarun työtä arvostetaan joukkueessa ja seurankin puolesta todella paljon! 

Kiitos Taru arvokkaasta vapaaehtoistyöstä!


Bensalenkkarit Oy on mukana tukemassa HPS:n vapaaehtoistyötä lahjoittamalla lounaslahjakortit valituille kuukauden vapaaehtoisille.  Ilmianna meille joukkueenne vapaaehtoinen, joka arvokkaan vapaaehtoistyöpanoksensa ansiosta ansaitsisi saada huomiota. 

Anna oma ehdotuksesi kuukauden vapaaehtoiseksi tästä!⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠