HPS Miesten pelit livenä HPS TV:ssä

31.5.2023

HPS TV:n livelähetykset nousevat uudelle tasolle: enemmän pelejä täydellä laadulla!

Miesten edustuksen ottelut lähetetään jatkossa livelähetyksinä Veo-palvelussa. Hankkimalla HPS TV:n kausarin saat Hopsin Kolmosen ottelut näkyvillesi missä ikinä liikutkin Veo-mobiilisovelluksella. Ottelut tulevat myös jälkikäteen katsottaviksi Veossa.

Järjestelmää on testattu miesten edustuksen peleissä alkukauden ajan laadun varmistamiseksi. Jatkossa livestriimit muuttuvat maksullisiksi, ja nyt tutustumistarjouksena saat kaikki pelit kesätaukoon asti 10 euron hintaan tai kaikki loppukauden pelit sekä tulevan talven harjoitusottelut hintaan 30 euroa.

Tuotot ohjataan lyhentämättömänä Veo-järjestelmän ylläpitokuluihin ja seuran juniorivalmennuksen kehittämiseen videoanalyytikan avulla. Palvelun ostamalla tuet siis HPS:n toimintaa niin edustus- kuin juniorijoukkueissa.

Hinta:
* Ottelut kesätaukoon asti (viimeinen ottelu 7. heinäkuuta): 10 €
* Koko kausi (sis. talvikauden 2023-2024): 30 €
Kaikista HPS:n miesten edustusjoukkueen peleistä pyritään tuottamaan livelähetys. Livelähetys voi jäädä yksittäistapauksissa tekemättä esim. vierasotteluissa kotijoukkueen ehdoista riippuen, otteluiden päällekkäisyyksistä johtuen tai järjestelmän ongelmatapauksissa. 

Tilausohjeet:
* Tilaa kanava sähköpostitse: hpstv@hps.fi (ilmoita nimesi, tilauksen kesto "kesä" tai "koko kausi" ja tilauskoodi "HPSTVKESÄ23")
* Paluupostina saat pääsykoodin Veo-kanavalle, toimintaohjeet pelien katsomiseksi sekä laskun tilauksestasi
* Livelähetysten seuraaminen vaatii maksuttoman Veo Live -sovelluksen, joka on saatavilla Android- ja iOS-järjestelmiin (=suurimpaan osaan älypuhelimista ja tableteista).

Mikä on Veo?
* Veo on moderni tekoälyä hyödyntävä kuvausjärjestelmä. Kamera seuraa automaattisesti kenttätapahtumia eikä kuvaajaa tarvita erikseen. Näin lähetysten laatu pysyy tasaisena joka ottelussa.
* Järjestelmän tarjoamaa analytiikkaa voidaan hyödyntää valmennuksessa.
* Edustusjoukkueiden lisäksi Veo tulee myös HPS:n juniorijoukkueiden käyttöön. Veon avulla myös junioreilla on siis mahdollisuus striimata omia otteluitaan ja hyödyntää analytiikkaa valmennuksen tukena.

Miten katson peliä?
1) lataa Veo Live -sovellus 
2) luo tili
3) klikkaa koodin linkkiä (linkki toimitetaan tilaajille sähköpostitse)
4) kirjaudu tilille, jolloin liityt kanavalle
5) peli ilmestyy Live-appiin hetki ennen ottelun alkua
6) nauti pelistä!


Kysyttävää? Ota yhteyttä:
hpstv@hps.fi