Marko Ignatius HPS:n päävalmentajaksi

19.10.2023

Helsingin Palloseuran miesten edustusjoukkueen uusi päävalmentaja kaudella 2024 on Marko Ignatius.

HPS:n ensi kauden päävalmentaja Marko Ignatius saapuu Hopsiin Käpylan Pallosta, jossa hän on viime vuodet toiminut BSM-joukkueessa valmentajana. Ignatiukselta löytyy aiempaa valmennuskokemusta myös HJK:n poikapuolen edustusjoukkueista, Tuusulan Palloseurasta ja PKKU:sta. Valmentajana hän on myös suorittanut UEFA B -tason valmentajatutkinnon.

Pelaajaurallaan Ignatius on pelannut aina liigatasolla asti Lahden Reippaan riveissä. Uransa aikana hän edusti myös muun muassa Atlantista Ykkösessä ja Kakkosessa. 

HPS:ssä hän haluaa jatkaa sitä hyvää työtä, jota hänen edeltäjänsä ovat edustusjoukkueessa tehneet. 

- Loistavin fiiliksin saavun seuraan. Olen seurannut HPS:n joukkuetta tarkalla silmällä jo pari vuotta. Hopsissa on tehty laadukasta työtä jo useamman vuoden ajan, ja siinä on isoja mahdollisuuksia. Peli on kehittynyt upeasti, ja toimivan rungon päälle on hyvä jatkaa uuden rakentamista, Ignatius sanoo. 

Ignatius haluaa olla luomassa kilpailukykyistä joukkuetta varsinkin nuorille pelaajille, jotka haluavat näyttää osaamistaan ja jatkaa kehittymistään. 

- Pääkaupunkiseudulta puuttuu laadukkaita ympäristöjä sellaisille nuorille pelaajille, jotka haluavat edelleen kehittyä, päästä pelaamaan ja harjoitella laadukkaasti sen jälkeen, kun he ovat kasvaneet juniorijoukkueista yli-ikäisiksi. Tahdon jatkaa sellaisen toimintaympäristön rakentamista. 

Tervetuloa Hopsiin Marko!