Mestaruussarjan otteluohjelma julkaistu

29.8.2023

Kuva: Kalevi Hämäläinen

Kansallisen Liigan loppusarjojen otteluohjelmat on julkaistu. HPS kohtaa ylemmässä loppusarjassa eli Mestaruussarjassa KuPS:n, Åland Unitedin, HJK:n, FC Hongan ja PK-35 Vantaan.

Subway Kansallisen Liigan Mestaruussarja ensimmäinen kierros käynnistyy 9. syyskuuta. Mestaruussarjan aikana HPS pelaa kertaalleen kuuden parhaan joukkoon selvinneitä joukkueita vastaan. Kauden päätöskierros pelataan lauantaina 14. lokakuuta.

HPS:n osalta Mestaruussarja alkaa Kuopiossa KuPS:n vieraana poikkeuksellisesti keskiviikkona 13. syyskuuta. Seuraava ottelu pelataan jo lauantaina 16. syyskuuta kotikentällä Paloheinässä, jonne vieraaksi saapuu Åland United.

Kahden ottelun viikon jälkeen on yksi väliviikko, jonka jälkeen HPS pelaa vieraissa FC Honkaa vastaan. Kauden viimeinen kotiottelu on myös kauden viimeinen derby, kun HPS saa vieraaksi HJK:n 7. lokakuuta.

Kausi huipentuu 14. lokakuuta vierasottelulla PK-35 Vantaata vastaan.

Otteluohjelma:
Ke 13.9.   |  KuPS - HPS
La 16.9.    |  HPS - Åland United
Pe 29.9.   |   FC Honka - HPS
La 7.10.    |   HPS - HJK
La 14.10. |   PK-35 Vantaa - HPS

HPS:n kotiotteluiden liput ovat nyt myynnissä ennakkoon Tiketissä.

– Kesän MM-kisat osoittivat, että naisten huippujalkapallo kiinnostaa katsojia sekä kotimaassa että maailmalla. MM-kisojen siivittämänä haluammekin kannustaa jokaista suomalaista seuraamaan jalkapallokauden ratkaisuhetkiä ja modernia huippu-urheilua jalkapallokatsomossa – joko yksin, kaverin tai perheen kanssa. Lipun ostaminen ja katsomossa peleistä nauttiminen on paras tapa edistää naisten huippu-urheilun kehittymistä, Palloliiton kehityspäällikkö Heidi Pihlaja sanoo Kansallisen Liigan nettisivuilla.

Totutusti kauden kaikki ottelut sekä ratkaisupelit välitetään myös kotikatsomoihin Nelonen Median Ruutu -palvelun kautta. Myös Yle on välittämässä ratkaisuhetkiä kotikatsomoihin.