Miesten edustus valmistautuu kauteen Toni Anttilan johdolla: "Kolmosen kovin toimintaympäristö"

30.11.2021

HPS:n miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on alkanut uuden päävalmentaja Toni Anttilan (UEFA A) johdolla. Viime viikkojen ajan joukkueen harjoitukset ovat olleet avoimia uusille pelaajille ja tällä viikolla joukkue aloittaa varsinaiset yhteisharjoitukset uuden pelaajiston kanssa.

Anttilan mukaan mahdollisia uusia vahvistuksia ensi kauden ryhmään kartoitetaan kuitenkin yhä.

- Alku joukkueen kanssa on mennyt hyvin ja treeneissä on ollut erinomainen fiilis. Avoimissa treeneissä on käynyt paljon uusia pelaajia testissä. Sen pystyn jo nyt sanomaan, että olemme selkeästi pelaajia kiinnostava ympäristö osallistujamäärän perusteella. Viime kauden joukkueen runko on pysynyt hyvin kasassa, joten uskon, että olemme kova porukka ensi kaudella, Anttila kertoo.

Miesten edustusjoukkue harjoittelee talvikauden ajan kolmesti viikossa Talin hallissa sekä kerran lämmitetyllä tekonurmikentällä. Anttilan lisäksi joukkueen valmennuksessa toimivat Joni Knuutinen (HPS:n valmennuspäälikkö, UEFA A), fysiikkavalmentaja Alejandro del Peso Delgado sekä maalivahtivalmentaja Matti Mäntynen.

Valmennusryhmän tavoitteet joukkueen toiminnan suhteen ovat selvät.

- Tavoitteemme on tarjota Kolmosen kovin toimintaympäristö ja olla sitä kautta sarjan paras joukkue. Tämä tavoite ohjaa arkeamme, toimintaamme sekä valintojamme. Lisäksi tavoitteena on parantaa miesten kakkosjoukkueen toimintaa, jotta se tukisi paremmin seuran pelaajapolkua. Seuraamme aktiivisesti myös heidän toimintaansa ja käymme katsomassa harjoituksia, Anttila linjaa.


HPS miesten edustusjoukkue 2022 >>>