Milla Himberg ja HPS sopimukseen kaudesta 2023

24.1.2023

Milla Himberg, 22, on solminut sopimuksen HPS:n kanssa kaudesta 2023. Himberg saapuu Hopsiin Vantaan Jalkapalloseurasta.

VJS:ssä Himberg murtautui edustusjoukkueeseen jo 16-vuotiaana ja menneillä kausilla hän johti puolustuslinjan lisäksi joukkuetta kapteenin roolissa. Välissä hän piipahti PK-35:n T18-joukkueessa, kunnes hän palasi nostamaan VJS:n Kakkosesta Ykköseen.

Kausi 2023 on Himbergille ensimmäinen pääsarjassa, mutta ensimmäisen maistiaisen liigatemposta hän sai viime viikonloppuna harjoitusottelussa HJK:ta vastaan. Nousujohteisesti kehittyvä nuori lupaus metsästää virallista debyyttiään jo parin viikon päässä, kun Kansallinen Cup käynnistyy 5. helmikuuta.

- Hyvillä fiiliksillä olen tullut Hopsiin, harjoituksissa on ollut hyvä fiilis koko ajan. Mahdollisuudet kehittyä, hyvä joukkuehenki ja ammattimainen ympäristö vetivät puoleensa, siksi näin Hopsin parhaimpana vaihtoehtona itselle tässä vaiheessa. Innolla odotan mitä kausi tuo tullessaan, Himberg sanoo.

- Tulevalta kaudelta odotan paljon, sillä se on ensimmäinen liigakauteni. Toivon kehittyväni yksilönä sekä mahdollisuuksien mukaan auttaa joukkuetta saavuttamaan yhteiset tavoitteet.

Naisten edustusjoukkueen sopimuspelaajat kaudelle 2023

Maalivahdit
Emilia Tuomela
Iina Rautiainen

Puolustajat
Ella Pesonen
Helmi Vapola
Julia Haikonen
Aura Nyholm
Eerika Hämäläinen
Tia Painilainen
Veera Keto
Milla Himberg

Keskikenttäpelaajat
Aada Nurmi
Hanna Onufriew
Elisa Lemettinen
Aino Lehtinen
Neela Antikainen
Henni Rinkinen
Annika Haanpää 
Milla Lehtomaa

Hyökkääjät
Oona Jääskeläinen
Piipa Kämppi
Helmi Halomo
Dolma Gurung
Anna-Stina Simonen
Jutta Angeria