HPS-kasvatti Neela Antikainen palaa Pakilaan

22.12.2021

Neela Antikainen, 17, siirtyy HPS:n liigajoukkueeseen ensi kaudeksi. Antikainen saapuu HJK:sta, jossa hän pelasi päättyneellä kaudella enimmäkseen T18 SM -joukkueessa.

Laidalla viihtyvä taitava nuori pelaaja on herättänyt mielenkiintoa osaamisellaan. Antikainen ehti HJK:ssa saada ensimmäiset askeleet liigaviheriöllä viime kaudella, kun hänet vaihdettiin loppuhetkiksi kentälle 3-1-voitossa PK-35:ttä vastaan. Ensi kaudella odotuksissa kuitenkin on olla isommassa roolissa liigajoukkueessa.

- HPS:sta osoitettiin minuun kiinnostusta ja saan mahdollisuuden päästä naisten liigajengin kanssa treenaamaan ja pelaamaan. Uskon, että HPS on juuri tässä vaiheessa hyvä paikka kehittyä ja ottaa seuraava steppi jalkapalloilijan urallani, Antikainen sanoo.

Uudessa sopimuksessa on myös kotiinpaluun tuntua mukana, sillä Antikainen on aikoinaan aloittanut lajin parissa HPS:ssa. Viimeiset viisi kautta kuluivat Klubissa, jossa myös Hopsin nykyinen päävalmentaja Mari Savolainen tuli tutuksi, mutta nyt ilmestyi mahdollisuus palata Pakila Roadille.

- Olen aloittanut jalkapallon pelaamisen HPS:ssa 9-vuotiaana vuonna 2013.  Siirryin HJK:hon kaudelle 2017 hakemaan uusia haasteita ja Mari toimi tuolloin joukkueessamme valmentajana. HPS-vuosista jäi paljon hyviä muistoja ja kavereita, joten on tosi kivaa tulla takaisin tänne!

- Tulevalla kaudella tavoitteenani on kehittyä pelaajana ja päästä sitä kautta pelaamaan ja auttamaan joukkuetta. Olen treenannut nyt joukkueen kanssa marraskuun loppupuolelta lähtien, treeneissä on ollut tosi hyvä meno ja teemme kovasti töitä ensi kautta varten.

Tervetuloa Neela!


HPS:n kausikortit ovat tarjouksessa vuoden loppuun saakka. Osta omasi Tiketistä!

Naisten edustusjoukkueen sopimuspelaajat kaudelle 2022

Maalivahdit
Jessica Kiviaho
Emilia Tuomela
Rebekka Mäkelä

Puolustajat
Helmi Vapola
Ella Pesonen
Eerika Hämäläinen
Suvihelmi Oksanen
Kukka Kiviniemi
Julia Haikonen
Aura Nyholm

Keskikenttä
Aino Lehtinen
Helmi Halomo
Aada Nurmi
Eveliina Heinonen
Tuuli Siponen
Dolma Gurung
Nina Eid
Neela Antikainen

Hyökkääjät
Ella Andberg
Piipa Kämppi
Oona Jääskeläinen

Pikku Jääkärit -tukirahaston keräys on alkanut. Nyt sinäkin voit tukea rahaston toimintaa: lue lisää >>>