Neela Antikainen tehnyt jatkosopimuksen

2.11.2022

Kuva: Kalevi Hämäläinen

Laituri Neela Antikainen jatkaa HPS:ssa kaudella 2023.

HPS:n oma kasvatti Neela Antikainen, 18, on tehnyt jatkosopimuksen tulevasta kaudesta Hopsin kanssa. 

Hopsin junioreissa jalkapallokasvatuksen saanut Antikainen palasi Palloseuraan viime talvena vietettyään muutaman vuoden HJK:ssa. Päättyneellä kaudella hän urakoi 19 ottelussa Kansallisessa liigassa ja oli yksi eniten minuutteja kellottaneista pelaajista.

Tuulennopea ja väsymättömästi juokseva Antikainen pelasi hienon debyyttikauden liigakentillä ja on siinä sivussa ollut osa U19-maajoukkueen vakikalustoa. Viimeisimpänä hän sai juuri hiljattain kutsun Pikkuhelmareiden tuplamaaotteluun Ruotsia vastaan Eerikkilässä marraskuun puolivälissä. 

Antikainen kertoo olevan tyytyväinen ensimmäiseen kokonaiseen liigakauteensa, vaikka junioripelejä kovempaan tempoon sopeutuminen vaati alkuun totuttelua. Liigavauhti löytyi kuitenkin varsin nopeasti.

- Meillä on hyvä ryhmä kasassa ja on kiva katsoa, miten jatkamme kehittymistämme ensi kaudelle. 
Tähän vuoteen olen ihan tyytyväinen niin joukkueen kuin itsenikin puolesta. Tietenkin ensimmäinen liigavuosi oli erilainen kuin BSM, mutta mielestäni sopeuduin ihan hyvin liigavauhtiin, Antikainen sanoo.

- Olemme niin joukkueena kuin yksilöinä kehittyneet kaudessa paljon ja tiedän, että pystymme antamaan ensi kaudella vielä enemmän.


Naisten edustusjoukkueen sopimuspelaajat kaudelle 2023

Maalivahdit
Emilia Tuomela

Puolustajat
Ella Pesonen
Helmi Vapola
Julia Haikonen
Aura Nyholm
Eerika Hämäläinen

Keskikenttäpelaajat
Aada Nurmi
Hanna Onufriew
Elisa Lemettinen
Aino Lehtinen
Helmi Halomo
Neela Antikainen

Hyökkääjät
Oona Jääskeläinen
Piipa Kämppi