Peppi Kontturi HPS:ään 2024

23.10.2023

Helsingin Palloseura on tehnyt sopimuksen Peppi Kontturin, 19, kanssa kaudesta 2024. Kontturi siirtyy HPS:ään HJK:sta.

Lohjalaislähtöinen Kontturi aloitti jalkapallon parissa Nummelan Palloseurassa, ja sen jälkeen futiskasvatusta hän on saanut Espoon Palloseurassa, johon hän siirtyi pelaamaan jo 12-vuotiaana. EPS:stä hänen polkunsa vei HJK:n BSM-ryhmään kaudella 2019 ja sittemmin aina liigajoukkueeseen asti.

Ensimmäiset peliminuuttinsa Kansallisessa liigassa hän sai päättyneellä kaudella, ja hänelle kertyi lopulta 13 esiintymistä liigakentillä. Noiden aikana hän viimeisteli myös ensimmäisen maalinsa FC Hongan verkkoon.

Kontturi on kuulunut myös nuorisomaajoukkueiden rinkiin lähes kaikkssa ikäluokkssa. Tämän vuoden aikana hän on kirjauttanut tililleen kaksi ottelua U19-maajoukkueessa.

Laidalla hyökkäävässä roolissa viihtyvä Kontturi odottaa ensi kaudella HPS:ssä pääsevänsä kilpailukykyiseen joukkueeseen ja sitä kautta ottamaan seuraavaa askelta urallaan.

- Tuntuu hienolta siirtyä Hopsiin. Tämä mahdollisuus tuntui juuri nyt oikealta, ja odotan pääseväni auttamaan Hopsia menestymään ensi kaudella. Tunnelma seurassa tuntuu olevan erinomainen ja se varmasti tukee myös hyvin omaa kehittymistäni, Kontturi sanoo.

- Ensi kaudella joukkue tulee olemaan laadukas ja valmis taistelemaan jokaisesta pisteestä, ja tähän haluan tuoda oman panokseni vahvasti mukaan. Odotan innolla kauden alkua!