Piipa Kämppi jatkaa 2024

3.11.2023

Piipa Kämppi on tehnyt jatkosopimuksen Helsingin Palloseuran kanssa kaudesta 2024.

Yli 200 ottelua HPS:n edustusjoukkueessa pelannut Piipa Kämppi, 32, jatkaa Hopsissa myös ensi kaudella. Kämppi aloittaa ensi vuonna jo 25. kautensa HPS:ssä.

Neljännesvuosisadan mittaisella matkallaan Kämppi on pelannut yhteensä 211 ottelua edustusjoukkueessa. Päättynyt kausi jäi hänen osaltaan vajaaksi, sillä hän tervehtyi polvivammasta pelikuntoon vasta puolivälissä kautta. Heinäkuun jälkeen hän ehti pelata kahdeksan ottelua liigassa ja cupissa.

- Pelaamisen jatkamista tuli mietittyä, mutta tulin siihen tulokseen, etten ole vielä valmis laittamaan nappiksia naulaan, Kämppi sanoo.

Neljällä vuosikymmenellä Hopsissa pelannut Kämppi haluaa jatkaa vielä huipulla. Hän kokee voivansa antaa vielä enemmän tulevalla kaudella, kun hän pääsee aloittamaan kauden täydessä kunnossa.

- Tuntuu, että viime kaudella ei saatu kaikkea potentiaalia irti, niin on kiva nähdä ensi kaudella, mitä uusi valmennus tuo tullessaan. Haluaisin lopettaa uran sellaiseen kauteen, että tuntuu siltä, että olen antanut kaiken joukkueelle.