Seuran syyskokous pidetty 5.12.2021

6.12.2021

Seuran syyskokous pidettiin jälleen onnistuneesti hybridimoodissa, jossa osa osallistujista oli fyysisesti paikalla HPS-talossa ja osa etänä Teamsin välityksellä. Kokouksessa seuran toimintasuunnitelma ja budjetti kaudelle 2022 vahvistettiin, johtokuntaan valittiin uusiksi jäseniksi Anni Eloranta, Markus Pettinen ja Aki Pousar varsinaisiksi jäseniksi ja Ilpo Verno varajäseneksi. Erovuoroisista jatkoon valittiin Hanna Patosalmi ja Jani Peltonen varsinaisiksi jäseniksi ja Mikael Perovuo varajäseneksi. Suurkiitos myös tähän vuoteen johtokuntatyönsä päättäneille Toni Anttila, Laura Jokinen, Antti Kankkunen ja Esa Laakso

Syyskokous vahvisti myös jäsen-, harraste- ja kannatusmaksun säilyvän vuonna 2022 edellisen vuoden tasolla sekä olosuhdemaksun olevan kaikilta jäseniltä 100€ kahdessa erässä vuoden 2022 aikana. Tämän perusteluiksi todettiin Areenan kenttäpinnoitteen päivitysvaateen ja kenttäalueen laajennuksen kevään/kesän 2022 aikana.

Nykyinen tilintarkastaja valittiin jatkamaan ja tänä vuonna kerätyt olosuhdemaksut päätettiin rahastoida johtokunnan esityksen mukaisesti.