Suvihelmi Oksanen siirtyy HPS:aan

1.12.2021

HPS on tehnyt sopimuksen puolustaja Suvihelmi Oksasen kanssa kaudesta 2022. 

Turusta lähtöisin oleva Suvihelmi Oksanen, 19, siirtyy HPS:aan Tikkurilan Palloseurasta, joka aiemmin luopui ensi kauden sarjapaikastaan. Kaarinan Pallon kasvatti muutti pääkaupunkiseudulle pari vuotta aiemmin liittyäkseen HFA Märskyyn, jossa hän vietti edeltävät kaksi kautta. Oksanen edusti myös Suomen U17-maajoukkuetta EM-karsinnoissa 2017.

Vahvasti boksissa vääntävä sisukas puolustaja tuo lisää vahvuutta HPS:n puolustuslinjaan. Täysin hyppy tuntemattomaan joukkue ei kuitenkaan ole, sillä myös entuudestaan tuttuja naamoja löytyy.

- HPS on minulle paras paikka kehittyä ja kasvaa pelaajana. Joukkueessa on tuttuja pelaajia ja ammattitaitoiset valmentajat. Olen viihtynyt jo heti alusta alkaen erittäin hyvin, Oksanen sanoo.

Mennyt kausi oli Oksaselle rikkonainen loukkaantumisen takia ja esiintymiset liigassa jäivät kolmeen otteluun. Hän käväisi myös parin pelin ajan Kakkosessa hakemassa pelituntumaa FC Kuusysin riveissä.

- Viime kautta rasitti loukkaantuminen, mutta onneksi tähän kauteen pääsen lähtemään ehjänä. Tavoitteena on auttaa joukkuetta menestymään mahdollisimman hyvin tulevalla kaudella.

Tervetuloa Suvihelmi!

Naisten edustusjoukkueen sopimuspelaajat kaudelle 2022

Maalivahdit
Jessica Kiviaho
Emilia Tuomela
Rebekka Mäkelä

Puolustajat
Helmi Vapola
Ella Pesonen
Eerika Hämäläinen
Suvihelmi Oksanen

Keskikenttä
Aino Lehtinen
Helmi Halomo
Aada Nurmi
Eveliina Heinonen
Tuuli Siponen

Hyökkääjät
Ella Andberg
Piipa Kämppi

HPS:n kausikortit ovat tarjouksessa vuoden loppuun saakka. Osta omasi Tiketistä!