Tiedote koskien kauden 2022 kausikorttimyyntiä

26.10.2021

Kuva: Kalevi Hämäläinen

HPS:n kausikortit myy seuran yhteistyökumppani Tiketti.

HPS:n kauden 2022 kausikortit tulevat myyntiin torstaina 28. lokakuuta klo 10.00. Kausikorttimyynti alkaa tarjousjaksolla, joka päättyy 31.12.2021, joten sinulla on reilusti aikaa hankkia kausikortti itsellesi tai esimerkiksi joululahjaksi läheisellesi. Ensimmäisen viikon aikana kausikortin hankkineet saavat kaupan päälle yhden pääsylipun, jonka voi käyttää vapaavalintaiseen otteluun kaudella 2022. Nämä pääsyliput toimitetaan ensi keväänä, kun sarjojen otteluohjelmat ovat selvillä.

Kaudelle 2022 HPS:n miesten edustusjoukkueen ottelutapahtumat muuttuvat maksulliseksi ja ne sisältyvät kausikorttiin HPS:n naisten Kansallisen liigan kotiotteluiden lisäksi. Ostamalla kausikortin tuet HPS:n toimintaa, säästää reilusti rahaa verrattuna yksittäislippuihin sekä näet koko kesän ajan runsaasti futista!

Hinnat

Tarjousjakson aikana: 45€ 

Tarjousjakson jälkeen: 70€

Hinnat sisältävät Tiketin palvelumaksun. Erityisryhmille ei ole omaa hintakategoriaa ja kaikki kausikortit ovat numeroimattomia.

Vanhat kausikorttilaiset

Yhteistyökumppanimme Tiketti lähettää kauden 2021 kausikorttilaisille sähköpostiviestin, joka sisältää laskun. Maksamalla laskun uusit kausikorttisi kaudelle 2022. On tärkeää, että pidät tallessa nykyisen kausikortin, sillä maksettuasi laskun sama kortti aktivoidaan myös ensi kaudelle. Nykyinen fyysinen korttisi toimii siis myös kaudella 2022.

Uudet kausikorttilaiset

Mikäli et omistanut HPS:n kausikorttia päättyneellä kaudella, voit hankkia itsellesi sellaisen suoraan Tiketin myyntisivulta. Kausikortti lähetetään sinulle postissa muutaman viikon kuluessa.

Mikäli sinulla on kysyttävää liittyen kausikorttimyyntiin voit olla yhteydessä suoraan Tiketin asiakaspalveluun tai sähköpostitse osoitteeseen eelis.goebel (at) hps.fi.

Usein kysytyt kysymykset:

Voinko ostaa kausikortin kulttuuriseteleillä?

Kyllä voit. Pääset lukemaan lisää Tiketin hyväksymistä maksutavoista tästä.

Onko kausikortti voimassa Suomen Cupin sekä Regions’ Cupin otteluissa?

Kausikortti sisältää kaikki HPS:n edustusjoukkueiden kotiottelut kaudella 2022. Cup-ottelut alkavat alkuvuoden 2022 aikana.

Minulla on ongelmia liittyen kausikorttien ostamiseen. Miten minun tulisi toimia?

Helpoin ratkaisu ongelmatilanteisiin on olla yhteydessä suoraan Tiketin asiakaspalveluun.

Onko kausikortin ostaminen mahdollista käteisellä?

Kyllä on. Voit ostaa kausikorttisi käteisellä R-kioskeilta sekä Tiketin toimipisteiltä kautta maan.