Kaupallinen yhteistyö: Veikkauksen kausiennakko povaa Hopsille mitaleja

11.4.2024

Veikkaus on ennakoinut Kansallisen Liigan kauden 2024 asetelmia kausiennakossaan. Veikkaus on ennakoinut Hopsia kolmannelle sijalle HJK:n ja KuPS:n jälkeen.

HPS:lta odotettiin paljon jo viime kaudella, mutta kausi päättyi viidenteen sijaan ja ero pronssisijaan oli lopulta 12 pistettä. Siirtomarkkinoilla HPS on ollut aktiivinen ja odotukset ovat korkealla tähän kauteen. HPS:n materiaali on yksi liigan leveimmistä ja (päävalmentaja Antti) Ruonalan johdolla avauskokoonpano tulee varmasti muuttumaan paljon kauden aikana vastustajasta riippuen.

Talvella HPS on pelannut hyvin ja tuloksellisesti pelit ovat antaneet vahvaa pohjaa tähän kauteen. HPS:lla on kelpo materiaalia ja Antti Ruonala on piiskannut joukkueen hyvään iskuun talvella. Jos hyökkäyspään pelaajat (Ria) Karjalainen ja (Sofia) Jahnukainen vastaavat odotuksiin, nousee HPS ensimmäistä kertaa mitaleille.

SEURAA HEITÄ

Ria Karjalainen
HJK:ssa edelliset kaudet pelannut Karjalainen on poikkeuksellinen hyökkääjä: Hän pystyy suojaamaan palloa hyvin ja rytmittämään joukkueensa pelaamista sekä myös viimeistelemään tehokkaasti. Pari viime kautta ovat olleet vaikeita, mutta maisemanvaihdos Klubista HPS:aan voi tehdä hyvää ja Karjalaisella on saumat taistella jopa maalipörssin voitosta.

Sonja Hillberg
Hillberg on 2003-syntynyt keskikenttäpelaaja, joka on pelannut edellisvuodet HJK:ssa. Klubissa rooli jäi kuitenkin varsin pieneksi. Nyt tarjolla on isoa roolia ja U23-maajoukkueen pelaajalla on hyvä sauma nostaa itsensä liigan eliittiin. 

Aino Lehtinen
Legenda ja seuraikoni, joka on edelleen joukkueen tärkein pelaaja. Lehtinen on äärimmäisen vahva kaksinkamppailuissa ja tuo hyvän lisän erikoistilanteisiin. Pelistä ja vastustajasta riippuen hän pelaa keskikentällä tai topparina.

Lue Veikkauksen kausiennakko kokonaisuudessaan täältä.