HPS VAKUUTUKSET JA HOITOPOLKU 2024

HPS:n junioripelaajille vakuutus on pakollinen. HPS suosittelee vahvasti vakuutusta myös kaikille aikuispelaajlle. 

HPS:n vakuutus- ja hoitokumppanina kaudella 2024 toimivat Fennia ja Pihlajalinna

Tapaturman sattuessa suosittelemme ottamaan suoraan yhteyttä Fenniahoitajaan, p. 010 503 5000(klo 7-23). Fenniahoitaja varmistaa, että hoitosi on tehokkaampaa ja hoitaa vahinkoilmoituksen puolestasi.

HPS:n hoitokumppani Pihlajalinna

HPS-pelaajat hoitaa Pihlajalinna. Tämä takaa kaikille HPS-pelaajille vaivattoman hoitopolun. Pihlajalinnaan voi mennä minkä tahansa vakuutusyhtiön vakuutuksella.

Pihlajalinna toimii Pikku-Huopalahdessa (Puutarhurinkuja 2, Helsinki).

https://pihlajalinna.fi/toimipisteet

Tue urheiluseuraasi helposti - Pihlajalinna Bonus

Pihlajalinna maksaa kaikkien bonusasiakkaiden lääkärikäynneistä bonushyvityksen seuralle. Kuka tahansa voi ladata sovelluksen ja tukea seuraa. 

  1. Lataa Pihlajalinna Terveyssovellus maksutta puhelimeesi Google Playsta tai App Storesta
  2. Tunnistaudu sovelluksen käyttäjäksi verkkopankkitunnuksellasi Ensimmäisellä kerralla luot oman PIN-koodin, jolla kirjaudut jatkossa.
  3. Valitse sovelluksen ylävalikon profiilisi alta Bonus
  4. Etsi ja valitse Helsingin Palloseura ry valikosta. Samalla voit liittää myös alaikäiset lapsesi Pihlajalinna Bonukseen

Bonusasiakkaan edut

Kun liityt Pihlajalinna Bonukseen, saat käyttöösi myös kaikki Pihlajalinnan kanta-asiakasedut. Pihlajalinnan bonusohjelma


HPS:n Fennia ryhmätapaturmavakuutus

HPS:n Fennia tapaturmavakuutus hankitaan nipputilauksena vuoden 2023 joulukuussa. Kesken kauden saapuvilla/aloittavilla pelaajilla vakuutus on voimassa, kun maksu on suoritettu joukkueen tilille. Tilaus tehdään joukkueenjohtajalle.

Tiedustelut: ella.andberg(at)hps.fi

Fennian tapaturmavakuutus on pelaajalle vaivaton hankkia, kun hankinta hoituu seuran toimesta. Seuran suosittelema Fennia tapaturmavakuutus ei kuitenkaan ole pakollinen. Jokainen valitsee itse ottaako seuran tarjoaman vakuutuksen vai hankkiiko vakuutuksen itse.  

HPS:n Fennia tapaturmavakuutuksen hinnat:

RyhmäIkäluokkaHinta
Lapset 12013 syntyneet ja nuoremmat12 €
Nuoret 22009-2012 syntyneet50 €
Nuoret 12004-2008 syntyneet130 €

Lisätietoja HPS:n Fennia tapaturmavakuutuksesta  

Todistus vakuutuksesta -lomake tulee täyttää ja toimittaa allekirjoitettuna joukkueenjohtajalle, jos junioripelaajalla on oma vakuutus eikä hänelle oteta vakuutusta seuran kautta. Kuva dokumentista on riittävä, kunhan se on allekirjoitettu.