PERHEFUTIS

HPS jatkaa suosittua lapsi- vanhempi toimintaa, jossa perheet pääsevät yhdessä kokemaan liikunnan ja palloilun riemua kokeneen ohjaajan johdolla. Nyt voit ilmoittautua 2019-2021 syntyneiden perhefutikseen.

Perhefutiksessa tutustumme pallon kanssa leikittelyn, kuljettamisen sekä potkaisemisen lisäksi ryhmässä toimimiseen erilaisten liikunnallisten leikkien sekä ratamuotoisen harjoittelun kautta. 

Kevät  3.5. – 14.6.2024 (7 krt) hinta 90€
Paikka: HPS Juniorikenttä (talvisin HPS-halli), Pilkekuja 10, 00660 Helsinki
Aika:  Perjantaisin klo 17.15-18.00 

TERVETULOA MUKAAN!

Mukaan voivat osallistua vuosina 2019–2021 syntyneet pojat ja tytöt. Vuonna 2018 syntyneiden lasten paikkoja voi myös tiedustella, mikäli lapsi ei vielä ole valmis toimimaan yksin muissa toimintaryhmissä. Toimintaa voit kokeilla kaksi kertaa maksutta. Sisaralennus 5€/osallistuja. Mikäli olette osallistuneet kuluneen vuoden aikana HPS Perhefutikseen, on kurssin hinta 80€. 

Mukaan harjoituksiin tarvitset mukaan oman pallon ja juomapullon lisäksi lenkkarit/nappulakengät ja ulkolämpötilan mukaiset ulkoliikuntavarusteet. Säärisuojien käyttöä suositellaan vakuutusturvan vuoksi.
Jos pelaaja jatkaa mukana 2.kerran jälkeen, rekisteröidään hänet Helsingin Palloseuraan. Lapset on vakuutettu seuran puolesta, vanhempia ei ole vakuutettu.

Lisätietoja antaa: Mila Möykky, mila.moykky@hps.fi

Mitä perhefutiksessa tehdään?

HPS:n perhefutiksessa lapset harjoittelevat yhdessä vanhemman kanssa jalkapallotaitoja sekä yleisiä liikunnallisia perustaitoja. Samalla lapset oppivat tärkeitä ryhmässä toimimisen perusteita turvallisesti oman tutun aikuisen kanssa. Vanhempia voi olla mukana lapsen tai lapsien kanssa yksi tai useampia eli toiminta onnistuu aiempien kokemusten perusteella esimerkiksi myös kombolla yksi aikuinen ja kaksi lasta.

Lapsen kiinnostuksen mukaan löytyy liikettä ja oppimista

Perhefutiksessa tapahtuma on suunniteltu niin, että kaikilla on koko ajan liikettä. Yksi isoimpia hyötyjä vanhempien näkökulmasta on yhdessä tekeminen. Lapsi nauttii siitä, että voi näyttää osaamistaan ja oppimistaan vanhemmalle, ja samalla aikuinen saa liikuntaa haluamallaan rasitustasolla. Kevyimmillään riittää lapsen mukana kävely, ja rankimmillaan saa kunnon hien pelien ja leikkien tiimellyksessä.

Tutustumme pallon kanssa leikittelyn, kuljettamisen sekä potkaisemisen lisäksi ryhmässä toimimiseen erilaisten leikkien sekä ratamuotoisen harjoittelun kautta. Kokeilemme myös jalkapallon perustaitoja sitä mukaa, kun ne varsinkin ryhmän vanhimpia lapsia alkavat kiinnostamaan.

Kenelle toiminta on tarkoitettu?

Perhefutisryhmät on tarkoitettu lähtökohtaisesti 2-4-vuotiaille (2019-2021 synt.) tytöille ja pojille sekä heidän vanhemmilleen.