HPS:n kauden 2024 kausikortit ovat myynnissä Tiketin verkkosivuilla. 

Kausikortti sisältää kaikki HPS:n miesten ja naisten edustusjoukkueiden kotiottelut. Ostamalla kausikortin tuet HPS:n toimintaa, säästät reilusti rahaa verrattuna yksittäislippuihin ja näet koko kesän ajan runsaasti futista!

Hinnat:

Kausikortti 2024
Hinta: 95 €

Hinnat sisältävät Tiketin palvelumaksun. Erityisryhmille ei ole omaa hintakategoriaa ja kaikki kausikortit ovat numeroimattomia.

Mikäli sinulla on kysyttävää kausikorttimyyntiin liittyen, voit olla yhteydessä suoraan Tiketin asiakaspalveluun tai sähköpostitse osoitteeseen sakari.launis@hps.fi

Vanhat kausikorttilaiset

Voit uusia kausikorttisi ensi kaudelle Tiketin ostosivulta. On tärkeää, että pidät tallessa fyysisen korttisi, sillä ostotapahtuman jälkeen se aktivoidaan uudestaan ensi kaudelle.

Uudet kausikorttilaiset

Mikäli et omistanut HPS:n kausikorttia päättyneellä kaudella, voit hankkia itsellesi sellaisen suoraan Tiketin ostosivulta. Kausikortti lähetetään sinulle postissa muutaman viikon kuluessa.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko ostaa kausikortin kulttuuriseteleillä?

Kyllä voit. Pääset lukemaan lisää Tiketin hyväksymistä maksutavoista tästä.

Onko kausikortti voimassa Suomen Cupin sekä Regions’ Cupin otteluissa?

Kausikortti sisältää kaikki HPS:n edustusjoukkueiden kotiottelut kaudella 2024. Cup-ottelut alkavat alkuvuoden 2024 aikana.

Minulla on ongelmia liittyen kausikorttien ostamiseen. Miten minun tulisi toimia?

Helpoin ratkaisu ongelmatilanteisiin on olla yhteydessä suoraan Tiketin asiakaspalveluun.

Onko kausikortin ostaminen mahdollista käteisellä?

Kyllä on. Voit ostaa kausikorttisi käteisellä R-kioskeilta sekä Tiketin toimipisteiltä kautta maan.

Miten toimia, jos olen hukannut kausikorttini?

Mikäli olet hukannut kausikorttisi ja olet ehtinyt uusimaan sen tilauksen jo ensi kaudelle, ole yhteydessä suoraan Tiketin asiakaspalveluun. Jos puolestaan olit kausikorttilainen viime kaudella, mutta et ole vielä uusinut tilausta, voit ostaa suoraan uuden kausikortin Tiketin verkkosivuilta.