HPS:n kauden 2022 kausikortit ovat myynnissä Tiketin verkkosivuilla. Kausikorttimyynti alkaa tarjousjaksolla, joka päättyy 31.12.2021, joten sinulla on reilusti aikaa hankkia kausikortti itsellesi tai esimerkiksi joululahjaksi läheisellesi.

Kaudelle 2022 HPS:n miesten edustusjoukkueen ottelutapahtumat muuttuvat maksullisiksi ja ne sisältyvät kausikorttiin HPS:n naisten Kansallisen liigan kotiotteluiden lisäksi. Ostamalla kausikortin tuet HPS:n toimintaa, säästät reilusti rahaa verrattuna yksittäislippuihin sekä näet koko kesän ajan runsaasti futista!

Hinnat:

Tarjousjakson aikana: 45€ 

Tarjousjakson jälkeen: 70€

Hinnat sisältävät Tiketin palvelumaksun. Erityisryhmille ei ole omaa hintakategoriaa ja kaikki kausikortit ovat numeroimattomia. Mikäli sinulla on kysyttävää liittyen kausikorttimyyntiin voit olla yhteydessä suoraan Tiketin asiakaspalveluun tai sähköpostitse osoitteeseen eelis.goebel (at) hps.fi.

Vanhat kausikorttilaiset

Voit uusia kausikorttisi ensi kaudelle Tiketin ostosivulta. On tärkeää, että pidät tallessa fyysisen korttisi, sillä ostotapahtuman jälkeen se aktivoidaan uudestaan ensi kaudelle.

Uudet kausikorttilaiset

Mikäli et omistanut HPS:n kausikorttia päättyneellä kaudella, voit hankkia itsellesi sellaisen suoraan Tiketin ostosivulta. Kausikortti lähetetään sinulle postissa muutaman viikon kuluessa.

Usein kysytyt kysymykset:

Voinko ostaa kausikortin kulttuuriseteleillä?

Kyllä voit. Pääset lukemaan lisää Tiketin hyväksymistä maksutavoista tästä.

Onko kausikortti voimassa Suomen Cupin sekä Regions’ Cupin otteluissa?

Kausikortti sisältää kaikki HPS:n edustusjoukkueiden kotiottelut kaudella 2022. Cup-ottelut alkavat alkuvuoden 2022 aikana.

Minulla on ongelmia liittyen kausikorttien ostamiseen. Miten minun tulisi toimia?

Helpoin ratkaisu ongelmatilanteisiin on olla yhteydessä suoraan Tiketin asiakaspalveluun.

Onko kausikortin ostaminen mahdollista käteisellä?

Kyllä on. Voit ostaa kausikorttisi käteisellä R-kioskeilta sekä Tiketin toimipisteiltä kautta maan.